Prove.hu

is creating educational content
Select a membership level
280 forint
$1
per month
KÖSZÖNJÜK!
560 forint
$2
per month

KÖSZÖNJÜK! 

850 forint
$3
per month
KÖSZÖNJÜK! 

11

patrons

$34

per month

About Prove.hu

Szerintünk Magyarország egy csodálatos hely, a magyar nyelv elbűvölő, a kultúránk lenyűgöző, azonban a nyitottságunk és a fejlődésünk nagyon lelassult. Hisszük, hogy nem azért, mert nem lennénk képesek mindannyian változtatni az életünkön, hanem mert nem kaptunk elég útmutatást ehhez. A magyarok nem tudják, hol, hogyan és miért kell összefogni.

Felnőtt korunkra a gyermeki kíváncsiságot felváltja az érdektelenség, az empátiát felülírják a kulturális szokások és a világmegváltó terveinket eltemetjük, mert elveszítjük a reményt, hogy jobbá tehetjük a világot - pedig mindannyiunkban ott van a Hős!

Közösen megcsináljuk!


Mit?

Őszintén hisszük, hogy együttes erővel Magyarországot néhány éven belül a világ egyik legtudatosabb, legnyitottabb országává tudjuk varázsolni, ahol könnyű a környezet megóvása, hősies az állatok megmentése, fontos az egészségünk megőrzése, nyitott a társadalmunk és mindennapos az összefogás!Hogyan?

Ahhoz, hogy mindenki objektív tények alapján döntsön, kell egy platform, amely rendszeres, ellenőrzött, érdekes és érthető információt ad a változás elkezdéséhez. Mi adjuk a segítséget, neked pedig hálásak vagyunk a figyelmedért és a nyitottságodért. Nem várunk tőled semmilyen díjat, de örömmel fogadunk adományokat, hogy folyamatosan egyre profibb munkát tudjunk felmutatni.Miért?

Több millió emberhez rendszeresen eljuttatni egy ma még nem annyira népszerű üzenetet, valamint inspirálni őket a változásra nem olcsó és nem könnyű feladat. Ma még mi fizetünk mindent és szabadidőnkben dolgozunk a szebb jövőn, mert szívből hiszünk a változásban.

Az utolsó másodpercig beleadunk időt, energiát, hitet és pénzt, hogy segítsünk neked tanulni, olvasni, érdeklődni, kipróbálni, változtatni; de örökké nem tudjuk finanszírozni a költségeket, ezért minden kis és nagy adomány nagy szerepet játszik a jövőbeli országos kampányainkban, a fennmaradásunkban, a fejlődésünkben és a bővülésünkben.Mit adtok ti, mit kapok én?

A Prove a közösségi médiában és a weboldalán garantálja, hogy naprakész útmutatókkal, tippekkel, receptekkel, képekkel és videókkal hívja fel a figyelmet az emberiség jelenlegi problémáira, és megoldást is kínál rá.

Napi szintű, ellenőrzött tartalmat teszünk közzé, melyet közgazdászok, dietetikusok, influencerek és aktivisták kutatnak fel és írnak meg. Teljes magyar nyelvű portóliónkat bárkinek ajánljuk, akit érdekel a zero-waste életmód, a minimalizmus, a fenntarthatóság, a veganizmus és az egészséges, teljes értékű növényi ételek.

Folyamatosan bővülő csapatunk azon fog dolgozni, hogy mindenki elég információt kapjon a tudatos döntések alkalmazásához, változtasson az életén és a szemléletmódján, valamint kihozza magából a maximumot.

Országos interaktív kampányaink során az állatvédelmet, a környezetvédelmet és az etikus, fenntartható alternatívák terjesztését követeljük a döntéshozóktól, melybe bevonjuk a tisztelt követőinket is.

Szívvel-lélekkel írunk és adunk, hogy ne csak várjunk a változásra, hanem közösen teremtsük meg.Minden adományért nagyon hálásak vagyunk!

Baráti ölelés,

Eszter, Flóra, Klau, Rea, Adrián, Raul
A Prove csapat

Goals
$34 of $250 per month
Ha elérjük a havi 250$ közösségi támogatást:
  1. Anyagilag biztonságossá válik az oldal hosszú távú jövője,
  2. Több időt tudunk a cikkek részletességére fordítani, 
  3. Több témát és hírt tudunk feldolgozni, 
  4. Új témákat tudunk bevezetni az oldalra, melyek szorosan kapcsolódnak a veganizmushoz és a tudatos életmódhoz
1 of 4

Recent posts by Prove.hu