PULSE Magazine

is creating articles about art, music and philosophy.

Select a membership level

100 RSD

reward item
reward item
$1
per month
Najmanji iznos P.U.L.S.E donacije, no svako ko se bude odlučio za ovu cifru dobiće zahvalnicu naše redakcije, jer nam svaki vid podrške znači.


Vaše ime biće upisano u posebnoj rubrici o donatorima. (https://pulse.rs/donatori/

200 RSD

reward item
reward item
$2
per month

S ovim iznosom donacije možete nam slati video snimke, slike i druge sadržaje koje ćemo razmotriti i dogovoriti sa Vama njihovo objavljivanje na P.U.L.S.E sajtu ili našoj FB stranici.


Rezime:


 • poruka zahvalnosti 


 • upisivanje imena donatora


 • razmatranje vaših predloga

500 RSD

reward item
reward item
$5
per month

Imaćete mogućnost komunikacije i razmenjivanja poruka sa urednicima, članovima redakcije i našim autorima i moći ćete da dajete Vaše predloge vezane za rad sajta. Odnosno, možete predlagati eventualne promene, uvođenje novina i drugih dodataka P.U.LS.E platformi. 

 

Rezime:


 • poruka zahvalnosti 


 • upisivanje imena donatora


 • razmatranje vaših predloga


 • direktna komunikacija


 • predlozi promena

19

patrons

$81

per month

About PULSE Magazine

Dobro došli,

Naš cilj je da u rad magazina uključimo i vas, ljude koji odluče da nam pomognu u održavanju našeg sajta aktivnim i u godinama koje dolaze. Na taj način želimo da otvorimo još jednu, novu, dimenziju naše saradnje s potencijalnim autorima i svima drugima koji su spremni da pomognu i postanu deo naše priče...

''Reci mi i ja ću zaboraviti, pokaži mi i zapamtiću, uključi me i razumeću.''


O NAŠEM PROJEKTU

P.U.L.S.E je sadržajan, agilni magazin, čiji je motor entuzijazam malog broja posvećenih ljudi koji generišu svoje tekstove. Pre svega, radi se o težnji za stvaranjem baze studioznih tekstova, koji različitim, ali uvek ozbiljnim pristupom određenoj temi pružaju kvalitetan izbor informacija, studija ili lično obojenih tematizacija. Bilo da se radi o društvenim pojavama, pokretima, muzici, filmu ili drugim vidovima umetnosti i kulture, opšte je prisutna težnja ka enciklopedičnoj strukturi kojom se održava zacrtani standard.

Magazin se bazira na tematski raznovrsnim tekstovima kako neafirmisanih (anonimnih) autora, čiji je kvalitet pisanja prepoznat, tako i afirmisanih autora koji samoinicijativno odlučuju o kojim specifičnim oblastima će pisati. 

Radi se o plasiranju jedne drugačije slike Srbije, Srbije u boji, pune živog interesovanja za svet oko sebe.

Goals
$80.98 of $100 per month
Nakon dostizanja cifre od sto dolara mesečno, 60% od tog iznosa svakog meseca biće raspoređivan našim najčitanijim autorima.

Na taj način počećemo da vas honorarišemo što nam je i cilj od sâmog starta P.U.L.S.E magazina. To će biti svojevrsna nagrada za dugogodišnji trud svih vas, a u periodima kada ste svoje vreme verovatno mogli da posvetite i nekim drugim, profitabilnijim, aktivnostima.
1 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 79 exclusive posts
69
Links
1
Writing
9
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 79 exclusive posts
69
Links
1
Writing
9
Videos

Recent posts by PULSE Magazine

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits