Cristina Chipurici (Pyuric)

is creating content for misfits & rebels
Select a membership level
The $9 Tier
$9
per month

 Dacă te-am ajutat să iei o decizie sau să înveți ceva ce ți-a schimbat viața în bine, cât valorează acea schimbare? 

The $24 Tier
$24
per month

Dacă te-am ajutat să iei o decizie sau să înveți ceva ce ți-a schimbat viața în bine, cât valorează acea schimbare? 

The $49 Tier
$49
per month

Dacă te-am ajutat să iei o decizie sau să înveți ceva ce ți-a schimbat viața în bine, cât simți că valorează acea schimbare?

12

patrons

About Cristina Chipurici (Pyuric)

Independență. Curiozitate. Autenticitate. Scepticism. Curajul de a mă schimba, a-mi schimba ideile și convingerile vechi, a ignora convențiile sociale sau ce este la modă și a trece totul prin filtrul rațional: "Are sens? Funcționează?".

Sunt motivată de procesul de a-i ajuta pe alții să-și schimbe viața și să nu facă aceleași greșeli ca mine, iar valorile enumerate mai sus mă ghidează în toate deciziile pe care le iau.

Super-puterea mea este capacitatea de a pune întrebările care contează. Știu cum să învăț rapid, să extrag și să sintetizez ce este esențial și să împărtășesc cu cei din jur ideile importante, printr-un newsletter pe care l-am botezat simplu: Cristina's Friday Read.

Dacă simți că ceea ce scriu te ajută și vrei să mă susții financiar, o poți face prin această pagină de Patreon, printr-o donație lunară - evident, poți întrerupe oricând dorești. Indiferent de planul pe care-l alegi (și orice fel de susținere contează), vei primi first access și reduceri la workshopurile pe care le organizez.

- Cristina