Radio Sevojno

is creating internet radio

Select a membership level

Pledge $5 or more per month

$5
per month

About


Radio Sevojno je internet radio koji koristi "slobodu" interneta da se prikaže kao prozor ili glas iz neke idealne, humanističke, paralelne stvarnosti. To je utopistički projekat izgubljenih generacija koji funkcioniše iz čistog entuzijazma i posvećenosti njegovog dvojca bez kormilara.
Naše malo mesto, Sevojno, nema radio - nekada se javila mogućnost da ga dobije (možda čak i sličam ovom našem) ali sve mogućnosti su brzo ugušene "zahvaljujući" mehanizmima i polugama vlasti onakvima kave jesu u ovoj našoj Srbijici. E, onda smo rešili da se igramo "Šta bi bilo kad bi bilo" i napravili radio kakav ne postoji u našem bližem okruženju, sa programom bez programa, i sa muzikom kakvu skoro više niko ne emituje na radio talasima, tako da je Radio Sevojno postao naš glasnik nekog lepšeg sveta.
Postoji mogućnost da radio Sevojno funkcioniše i na neki drugi način - razmišljamo da registrujemo radio u RATELu, kao medij civilnog sektora. Nakon registracije dolaze naknade za APR, SOKOJ, OFPS, PI itd itd .Za pokretanje legalnog elektronskog medija potrebna je i tehnička oprema - server, program za emitovanje i web stranica, hard diskovi, mikseta, mikrofoni ... Dakle troškovi.
Prema tome, dragi prijatelji i slušaoci našeg eksperimentalnog radija, možete pomoći da se Radio Sevojno pojavi na nebu naših elektronskih medija na više načina - kao patroni Radija Sevojno, sponzori , saradnici ili savetnici. Ako imate neku ideju kako da unapredimo radio i "uzbiljimo" priču - kontaktirajte nas! U svakom slučaju, mii nastavljamo da emitujemo puno, puno dobre muzike, da uživamo, stvaramo i eksperimentišemo zajedno sa vama.

Svako dobro!
Radio Sevojno
.....................................................................................................................
We need a good Radio.You can listen to our radio if you click on this link:
http://radiosevojno.caster.fm/
https://sevojnoradio.wixsite.com/radio-sevojno
MIXCLOUD
https://www.mixcloud.com/dragancicvaric/

You can follow our daily updates on our Facebook page as
https://www.facebook.com/Radio-Sevojno-324369490936562/
Goals
0% complete
The thing you can help us with is to make ourselves known to many more people, to improve the quality of broadcasting technically, as well as to extend the broadcasting time to 24 hours a day, since we are currently working from our personal computers with poor performances.From a technical point of view, we should possess: sound reproduction devices, audio mixer and equipment for the control of the emitted sound, more precisely:
Computer that will be used as a server 
Audio processing computer
 Studio microphone and mixing console
Headset and speakers
1 of 1

Recent posts by Radio Sevojno

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits