Raserietpodden

is creating podcast

Select a membership level

Hangaround

$5
per month

Du aspirerar till att bli en medlem, men for now är du glad att stödja och ge allmän uppskattnig. Och det - det är vi väldigt tacksamma för! Du får en liten välkomstpresent som du kan peppra hela stan med!

Prospect

$10
per month

Varje organiserad verksamhet kräver sina prospects. Inget skulle fungera utan er. Vi är så tacksamma över att just ni vill stödja Raseriet och ni blir så klart tillagda i våra nära vänner! 

Soldier

$15
per month

Du har avlagt omerta och är an official gang gang via Nära vänner - där vi hänger lite mer ofiltrerat you heard.  Här på Patreon delar vi även utlottningar av böcker, biljetter och listplatser och självklart inbjudningar! 

120

patrons

$897

per month

About Raserietpodden

Ingen kan göra allt - men alla kan göra nått! Vi pratar inte om att rädda världen utan nått ännu viktigare - att vara med och möjliggöra RASERIET!

Vi gör detta tillsammans med er som ett äkta gang gang. Välj själv vilken position i gänget som passar dig. Hangaround, prospect, soldier eller capo? Som tack får du exklusiva avsnitt, förtur på merch och inbjudningar till roliga grejer först av alla! All info i beskrivningarna nedan.
Tack för att du backar RASERIET!

Goals
$897.02 of $5,000 per month
Hamnar vi här säger vi upp oss o kn system på heltid.
1 of 1

Become a patron to

29
Unlock 29 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Raserietpodden

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits