Barkácsműhely

is creating barkásvideókat

Select a membership level

Egy pofa sör

reward item
$1
per month

Munka után édes a pihenés, ha hasznos volt számodra valamelyik videóm, itt meghívhatsz egy krigli harmattól gyöngyöző, arany színben pompázó, kellemesen pezsgő, hófehér habpaplan alatt rejtőző, frissen csapolt sörre.
Így görbüljek meg ha nem arra költöm...

Sokkal több videót akarok!

reward item
$10
per month
Hálás köszönetem!
Ezen támogatás választásával, nagyban hozzájárulsz a későbbiekben készülő videókhoz, illetve a hozzá szükséges anyagok illetve eszközök beszerzéséhez.
Hálám jeléül a neved feltüntetem a támogatott hónapok alatt készülő videó végén, mint támogató (természetesen csak ha szeretnéd, jelezd kérlek, ha nem).

Szert tettem Dagobert McCsip vagyonára

Limited (2 of 3 remaining)
reward item
$100
per month
Leírhatatlan mértékű hálám jeléül a neved megemlítésre kerül mint fő támogató a támogatott hónapok alatt készülő videó végén (amennyiben szeretnéd, kérlek jelezd, ha nem) és személyes kéréssel vagy videótémával fordulhatsz hozzám.

9

patrons

$118

per month

About

A Barkácsműhely videóival a célom, hogy a felszínre hozzam a benned szunnyadó affinitást a barkácsolás és mai szóval  a ''DÍÁJVÁJ'' iránt, átadjam a szükséges tudást, bemutassam az ehhez szükséges eszközöket és azok használatát, valamint a ház körül felmerülő kisebb-nagyobb javítások kivitelezésének módját.
Ezen az oldalon lehetőséged van támogatni a munkásságom, amennyiben érdemesnek tartod rá. Nem szeretnék különbséget tenni a támogatók és a nézők közt, hiszen a tudás mindenkié, így a videóim mindenki számára láthatóak és ez így is marad. Ám valahogy mindenképpen szeretnék köszönetet mondani a Patrónusoknak, viszont ennek a módját per pillanat még nem tudom.

Recent posts by Barkácsműhely

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits