REFPLAY

is creating youtube video

Select a membership level

Első opció
$3
per month
Vagy ez, ha szeretnél támogatni, vagy a másik! Köszönöm!
Második opció
$6
per month
Na ez a másik lehetőség :D

About

- "akár" 1x paypal támogatási lehetőség: https://www.paypal.me/refplay

- Youtube: https://www.youtube.com/refplay
- Instagram: https://www.instagram.com/refplay/
- Facebook: https://www.facebook.com/refplayhu/
- Minden friss egy helyen: http://refplay.hu/
-------------------------------------------------------------------

Miért van Patreon támogatási lehetőség?

Sokan bele se gondolnak, hogy nehéz fenntartani egy youtube csatornát, mivel a nézők mindig elvárják a friss és ingyen tartalmat ezek mellett a jó képet, jó hangot, vagy a legújabb játékokat, eseményekre utazást, stb, de mindez a munka, család vagy a sima élet fenntartása mellett is drága mulatság a készítőknek! Habár nem fogok ujjal mutogatni, de vannak videósok akik teljes mértékben eladják maguk meg popikat nyalnak a több nézőért és bevételért, de vannak akik határokat húznak mint például én! Szóval ha támogatod a csatornát akkor itt megteheted, viszont ha nem tudod itt pénzel támogatni, az se baj, ahogy mindig is mondtam a videók likeolása/megosztása ingyen van, én annak a támogatásnak is örülök és köszönöm utólag és előre is a közösségnek, a követőknek és mindenkinek aki támogatta a csatornát!

Mikor lesz új videó, ugye nem hagyod abba? - kérdések
Az a helyzet kerek perec, ha akár ingyenes like/osztás/feliratkozással -vagy- Patreon, Paypal minél többen módokon támogattok, úgy még több lehetőségem lesz és időm a videózásra is!

Engem sz*rrá fizetnek a cégek?
Sokan abba se gondolnak bele, hogy az ember bemegy és megvesz valamit a videózáshoz, meg a videós is ember és ugyanazokat használja mint Ti! És a cégek... kapom tőlük az aranyos felkéréseket, de valahogy nincs p*fám olyan dolgokat megcsinálni mint amit más videósok a képetekbe tosznak! Az nektek, a csatornának és nekem se lenne jó, csak égne a fejem.. szóval azokat a népbutításnak való felkéréseket inkább másokra hagyom... azok úgyis mindent pénzért elvállalnak!

Végszónak annyit,
Itt patreonon is támogathatsz, de hozzátenném nem kötelező és Friss infókért pedig kövessetek a Refplay youtube csatornához tartozó instafacebook vagy twitter oldalakon!

Üdvözlettel és az erő legyen veletek!
Sarkadi Roland - Refplay

(Sarkadi Roland Copyright - minden jog fenntartva. Videó/ kép/ hang/ tartalom/ stb felhasználása tilos, szóval csak az engedélyemmel)
Goals
0% complete
Kifizetem az áramot, netet és megengedhetem magamnak a lesárgázott kenyeret is.
1 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Writings

Recent posts by REFPLAY

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits