Renegátlástalanok

is creating Art, Slam Poetry
Select a membership level
Lázadó Kamasz
$1
per month
Részesévé válhatsz az ellenállásnak. Segíted munkánkat, és erőt adsz nekünk a folytatáshoz. A felhasználóneved szerepelni fog a támogatói listán, amit a különböző platformokon mindenki láthat.
  • Hozzáférés a támogatói tartalomhoz
  • A neved szerepelni fog támogatóink között
Zöldfülű Aktivista
$5
per month
Borító, háttér, és egyéb nagy felbontású képek, akár külön kérésre is! Használd a közösségi oldaladon, vagy akár még telefonon is!
  • Képek HD minőségben.
  • + Minden eddigi díj!
Gyakorló Forradalmár
$15
per month
Nem csak a munkánk, de pár személyesebb dolog is érdekel? Tegyél fel egyikőnknek 3 kérdést, amire részletesen válaszol, és egy posztban minden támogató látni fogja.
  • 3 kérdésedre választ adunk.
  • + Minden eddigi díj!

3

patrons

$7

per month

About Renegátlástalanok

Ha tényleges változásra, őszinte és kritikus álláspontokra, továbbá határozott művészetre vágysz, nem is lehetnél jobb helyen. A Renegátlástalanok egy aktivistákból és művészekből álló csoport, akik nem félnek szembenézni a valósággal. 

A színvonalasabb videókhoz, több mű publikálásához, és esetleges rendezvények létrehozásához támogatásra van szükségünk. Minden forint számít és jár is érte valami.

Köszönjük, hogy velünk vagy, és segítesz létrehozni A Jövőt!
Goals
$7 of $70 per month
Havi 70$ fedezi a csapat utiköltségét. Ennek segítségével sokkal gyorsabban tudnánk kiépíteni országosan a hálózatunkat, és a helyőrségeket.
1 of 1

Recent posts by Renegátlástalanok