Reptilianul

is creating photography & urban exploration

Select a membership level

All-access Patron
$5
per month

Dacă vrei să mă ajuți financiar în eforturile mele de a produce un conținut de o calitate ireproșabilă pe Reptilianul, atunci abonează-te începând de la 5 dolari lunar.


Acest abonament îți va asigura, de asemenea, accesul la toate postările de pe Reptilianul.ro. 

0

patrons

About

Am creat Reptilianul.ro în 2010, sub forma unui proiect de explorare urbană, în urma căruia zeci de obiective din România au fost documentate fotografic. Au fost studiate spații abandonate, multe dintre ele monumente istorice, aflate într-o stare avansată de degradare, inaccesibile și trecute cu vederea de cele mai multe ori.

În Occident, explorarea urbană este mai mult decât o activitate de observare. Dincolo de instruirea fizică necesară, fiecare explorator este determinat de numeroase circumstanțe să apeleze la creativitate. După anii ‘90, în jurul acestui sport extrem destul de popular, au fost elaborate coduri de conduită și principii care interzic furatul și vandalismul în locurile explorate. Take nothing but photographs, leave nothing but footprints.

Dacă vrei să mă ajuți financiar în eforturile mele de a produce un conținut de o calitate ireproșabilă pe Reptilianul.ro, atunci abonează-te începând de la 5 dolari lunar. Acest abonament îți va asigura, de asemenea, accesul la toate postările de pe site. 

Recent posts by Reptilianul

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits