RikaTillsammans

RikaTillsammans

Creating en community med tips, råd & inspiration utöver bloggen & podden

Select a membership level

FikaTillsammans

$9.50
per month
I vår RikaTillsammans-community får du bland annat:

 • Extra-material - redan idag (oktober 2021) finns det över 300 inlägg och ca 25 extraavsnitt i FikaTillsammans-podden som är exklusiv för dig på Patreon. Det är allt från intervjuer med fondförvaltare, genomgångar av Private Banking/Wealth Management, alternativa investeringar, analyser av investeringar och mycket annat. Det är material som aldrig varit eller kommer till bloggen.

 • Börstips #SpekuleraTillsammans - Vi har kommit med ca ett börstips varannan månad. Per oktober 2021 har vi gett 14 tips varav 13 varit lönsamma och den ena som vi förlorade på backade bara 1 procent. Vårt mål är att du på årsbasis ska kunna gå plus på ditt Patreon-medlemskap. 🙂

 • FikaTillsammans utan agenda - varje vecka har vi en digital fika utan agenda. Där kan du ställa vilken fråga du vill eller bara lyssna med. Väldigt uppskattat som ett "häng".

 • Alternativa investeringar - för dig som har ett bassparande i indexfonder eller en fondrobot och funderar på vad du kan göra i Lekhink, försöker vi komma med 0 - 2 tips per år. Det är saker som vi själva gör och där man också har oddsen på sin sida till följd av marknadens ineffektivitet. Exempel på historiska case har varit en fond som inte går att köpa på Avanza/Nordnet och ett litet onoterat investmentbolag

 • Möjlighet att saminvestera - Nästa steg bortom alternativa investeringar är att vi har gjort två saminvesteringar. Det vill säga att vi på Patreon har gått ihop, startat ett bolag och sedan investerat pengarna som en gemensam aktör. På det sättet har vi kommit in i bolag innan fonder som AMF, Swedbank Robur, Cliens eller till och med företag som Kinnevik och Tencent gjort det. Det här gör vi bara när extremt bra tillfällen dyker upp, så det finns inga garantier eller löften. 

 • Prioriterade svar på kommentarer - jag har ingen möjlighet att personligen svara på alla kommentarer och trådar på Youtube, Facebook, Instagram, bloggen, forumet - men här på Patreon, som t.ex. i "Ställ en fråga du har funderat på"-tråden svarar jag på alla kommentarer.

 • Tillgång till ett spännande nätverk - På Patreon arrangerar vi även live-träffar, delar med oss av vårt nätverk med kontakter och hjälper dig att träffa likasinnade. 

Vårt mål, som vi tycker vi har lyckats med hittills, är att du lätt ska tjäna in pengarna på årsbasis. Både genom konkreta tips, börstips och att undvika misstag som vi och andra har gjort. 👍 

Tack för att du följer oss och besöker oss här på Patreon. 🙏🙂

About RikaTillsammans

Låt oss bli rika tillsammans på riktigt! 

Vårt mål med RikaTillsammans har ända sedan 2008 varit att du genom; konkreta tips, råd och verktyg ska tjäna mer pengar. Inte för att pengar är svaret på allt, men för att pengar löser en del problem och skapar vissa möjligheter. 

Syftet med RikaTillsammans-communityn är att du som vill lite mer ska kunna hänga i en lite mindre och en mer exklusiv grupp över tid. Det är här du får saker som inte kommer upp på den vanliga bloggen. Det är bland annat:

 • Föreläsningar med externa gäster, extra-material och FikaTillsammans-podden
 • #SpekuleraTillsammans - 5 - 10 tips på årsbasis på börsintroduktioner
 • FikaTillsammans utan agenda varje vecka
 • Prioriterade svar på kommentarer
 • #AnalyseraTillsammans av alternativa investeringar
 • Specifik Patreon-kategori i RikaTillsammans-forumet
 • Live-träffar
 • Du stödjer att bloggen kan vara i princip reklamfri
Det fina med Patreon är att du själv väljer precis vad du vill vara med på och vad du tycker att det är värt. Naturligtvis förbinder du dig inte heller till något. Vill du vara med en månad så kan du vara det även om vi självklart hoppas på att du är med längre.

De flesta prenumererar på nivån om 75 kr (exkl. moms) per månad, det ger tillgång till allt och vårt mål är som sagt att du lätt ska tjäna in det på rullande 12 månader. 

Tack än en gång och vi hoppas att vi ses på insidan!
Jan och Caroline

Become a patron to

427
Unlock 427 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by RikaTillsammans

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits