Riporta

is creating podcast

Select a membership level

Atlantis
$1
per month
  • Exkluzív, csak Patreon-tagok számára elérhető kimaradt jelenetek: olyan beszélgetésrészletek az adásokból, amit eddig még senki sem hallott. 
  • Minden adás kiegészítő audiokommentárral a beszélgetőpartnerekről és a körülményekről.
  • Hamisítatlan Patreon-érzés: nagyon sokakkal ellentétben hajlandó vagy azért tenni, hogy valami fennmaradhasson, ami neked fontos. 
Shangri-La
$2
per month
  • Az Atlantisz összes menősége, plusz:
  • exkluzív képek, amik máshol nem jelennek meg
  • Olyan zenék, amelyek máshol nem hallhatók
Nirvana
$5
per month
  • Az összes extra tartalom, ami a Shangri-La-ban van, továbbá:
  • 2 nappal korábban meghallgathatod az új adásokat, mint bárki más. 

1

patron

$4

per month

About

Riporta 

Beszélgetések és történetek. Ismert és ismeretlen emberek. Meta mód és személyes hangvétel. 

Mindig is olyan műsorokat szerettem volna készíteni, amiket jó este, az ágyban fekve hallgatni. Talán azért is, mert mindig is ez volt az egyik legmeghatározóbb élmény a számomra: legyen szó az Apukám világáról Csiszár Jenővel, vagy korábban B. Tóth László kívánságműsoráról, vagy később Fiala János Keljfeljancsi című műsoráról (aminek az ismétlését vagy egy szerkesztett változatát hallgattam), mindig is szerettem ezt a hangulatot. Akármi volt is az életemben, a rádió különböző műsorai szolgáltatták az életemhez a háttérzenét – vagy háttérbeszélgetést.

A Riporta koncepciója nagyon egyszerű: a lényeg az ember, illetve az emberi megközelítés. Ezt persze sokféleképpen lehet csinálni, de azt vettem észre, hogy akármilyen könyvet olvasok, akármilyen filmet nézek, vagy akármilyen zenét hallgatok, az az emberi oldalról fog érdekelni, és nem az információ köt le, hanem a lelki folyamatok. Ez nem jó vagy rossz, egyszerűen rám ez a jellemző. Éppen ezért akárkivel beszélek akármiről, végső soron úgyis az fog érdekelni, hogy ő hogy éli át azt, amiről szó van.

Ennek a kalandnak most Te is a részese lehetsz, ha támogatsz. Nem kérek pénzt a részekért, mert én is ingyen jutottam hozzá rengeteg jó podcasthez. De folyamatosan azon vagyok, hogy egyre jobb minőségű adásokat hozhassak létre és ennek néha van anyagi vonzata is. Jobb mikrofonok, jobb helyszínek, sőt, akár vidéki helyszínek is, történetek, amelyek sok szereplősek - többek között ilyen vízióim vannak, amelyekben Te segíthetsz nekem a legtöbbet.

Amire számíthatsz, ha Patreon-tag leszel: mindhárom tagság esetén exkluzív, kimaradt jelenetek, amelyek csak itt hallhatók, háttérinformációk az adásokkal kapcsolatban. Attól függően, hogy melyik szintet választod lesznek werkképek a felvételekről, a hivatalos megjelenés előtti hozzáférés és egy csomó minden más. 

Ha hallgatsz, kommentelsz, megosztasz - jó értelemben - már az is nagy segítség

Ha pedig ennél is tovább mennél, most itt az alkalom. Köszönöm, hogy itt vagy! 

Honlap: www.riporta.hu

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Riporta

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits