Ferravaag og SvenZen

is creating Saft og Svele

48

patrons

$215

per month

About Ferravaag og SvenZen

Hvorfor skal du støtte oss? Det er flere grunner til det, men først og fremst fordi du liker det vi gjør. Dessverre er det sånn at tid er penger. Utstyr koster penger og egentlig koster alt annet penger. Alt fra gode mikrofoner til spill vi kan spille og streame. Det er tross alt dere som vil stå for de hyggelige donasjonene, så vi vil veldig gjerne kunne gi tilbake så mye som mulig I form av det innholdet akkurat DERE har lyst til å se! Kom gjerne med forslag på epost, facebook eller på våres YouTube side! 
Select a membership level
$1
per month
Stas. Vår største takknemmelighet. For dette får du Patreon tittel på discord-serveren våres som selv om det ikke gir deg noe makt så får du jo sånn kul flashy farge.
Includes Discord rewards
$5
per month
Veldig stas. Du får tilgang til en egen kanal på serveren der du kan stille spørsmål som vi tar opp i sendingen.
Includes Discord rewards
$10
per month
Super stas! Du er faktisk en garanti for at podcasten i seg selv ikke er et tapsprosjekt. I tillegg til ting over så vil vi deg en shoutout og legge til navnet ditt i description som defeault på YouTube.
Includes Discord rewards
$20
per month
Oh mildly moon. Du får en egen personlig takk i hver podcast og muligheten til å game med oss på fremtidlige streams eller let's play.
Includes Discord rewards
$50
per month
Lurer du på hva vi virkelig mener om et spill? En av redasksjonmedlemmene (som du bestemmer) lager en let's play av spillet på minumum 10 deler på minumum 15 minutter per episode. Ja vi har lagt inn en failsafe så ingen av dere sender Bjørn Final Fantasy og lar han grinde i 100 timer. Kan også bli kortere om spillet er kortere så klart.

OBS skulle dette ta av så kan det oppstå ventetid på levering
Includes Discord rewards
$100
per month
Nuvel? Storkar/kvinne. Du blir gjest på Saft og Svele (krever at du kan gjøre et lokalopptak som vi kan bruke til podcasten). Skulle du ikke ønske å være gjest setter vi av minimum 30 min av en episode til å prate om nettopp ditt favorittema
Includes Discord rewards
$200
per month
Du liker Hønefoss sier du? Vi spanderer ei bussbillett fra Oslo til Hønefoss hvor du kan oppleve det Hønefoss har og by på i en improvisert omvisning og et måltid. Bjørn prøver også å overtale mor til å lage middag hvis ikke spiser vi på Peppes eller Hønefoss' hjørnestein Babol Kebab
Includes Discord rewards
$1,000
per month
Vi setter pris på det, men vil allikvel for denne prisen tilby Bjørn kræsjkurs i økonomi kalt "Du har enten for mye penger eller prioriterer feil" Kurset sendes over to sms-er for å virkelig vise hvor feile prioteringene dine er
Includes Discord rewards
Goals
$215 of $300 per month
Podcasten ekspanderer. Bjørns halvtime blir en egen podcast og vi lanserer en halvtime med SvenZen.
3 of 8

Recent posts by Ferravaag og SvenZen