Så kan det gå

is creating Podcast

Select a membership level

#1

reward item
reward item
$6.50
per month
Till dig som är tacksam för podden och vill ta del av kommande arrangemangs. Med den här medlemsnivån säkrar du en plats på kommande events, frågestunder och digitala föreläsningar!
  • Exklusiv förhandstur till event, frågestunder och digitala föreläsningar!

#2

reward item
reward item
$13
per month
Till dig som är himla förtjust i avsnitten och känner att de har adderat extra värde för dig och dina relationer! 

I det hör steget får du tillgång till bonusavsnitten 'Eftersnack med Elin & Ida' där du får följa med in i våra intima samtal fyllda av skratt, reflektion och gråt när vi fortsätter att utforska relationer ur en personligare vinkel.

Dessutom tillkommer en inbjudan till poddens privata Facebook-grupp där vi relationsnördar nyfiket utforskar dessa ämnen tillsammans. 
  • Bonusavsnitt - Eftersnack med Elin & Ida
  • Inbjudan till den privata Facebook-gruppen 'Relationsutforskarna'
  • Exklusiv förhandstur till event, frågestunder och digitala föreläsningar!

#3

reward item
reward item
$19.50
per month
Till dig som verkligen älskar podden och känner att den har tagit dina relationer till helt nya nivåer! Insikter som berikat dig och dina nära. 

Den här nivån är för dig som är extra nyfiken på att lära dig mer och som samtidigt vill stötta mitt arbete med podden lite extra. Som TACK får du allt vad tidigare nivåer innebär + att du får gratis tillgång till mina digitala e-böcker, där du bland annat kan läsa om de BÄSTA tipsen för att stärka din självkänsla och egenvärde. Än så länge har bara en släppts, men fler är påväg!
  • Gratis tillgång till mina digitala program
  • Bonusavsnitt - Eftersnack med Elin & Ida
  • Inbjudan till den privata Facebook-gruppen 'Relationsutforskarna'
  • Exklusiv förhandstur till event, frågestunder och digitala föreläsningar!

12

patrons

$154

per month

About Så kan det gå

Jag vill först och främst tacka dig för att du tagit dig hit och överväger att bidra till att jag kan fortsätta producera avsnitt som hjälper oss att bygga relation till oss själva och varandra. Som patreon (minst förtjust nivån) får du tillgång till två personligare bonus avsnitt per månad - 'Eftersnack med Elin & Ida' - som endast släpps för er. Som att inte det vore nog får du även en mängd andra förmåner - allt för att fördjupa dina relationer ytterligare. Dessutom får du tillgång till vår privata relationsklubb där vi får lära känna varandra, ställa frågor och bolla tankar med mig och varandra!

Min stora dröm är att bidra till ditt och andras välmående genom att skapa podden, föreläsa och på andra sätt sprida inspiration och kunskap om hur vi kan berika våra liv genom att välja våra relationer med omsorg och lära oss hur vi får dem att växa. Jag är övertygad om att vi på det sättet markant ökar välmåendet i samhället och möjliggör att övervinna psykisk ohälsa, suicid och våld i nära relationer.

Men varför Patreon kanske du undrar? Framförallt för att jag vill fokusera på innehåll istället för att jaga sponsorer. Därför är min förhoppning att du som lyssnare känner att jag skapar värde i ditt liv och på så vis vill hjälpa mig tillbaka. På så sätt kan jag vara mer selektiv med vilka jag väljer att samarbeta med och säkerställa att er utveckling hela tiden är första fokus!

Alla har vi olika ekonomiska förutsättningar och jag är lika tacksam oavsett vad du väljer att bidra med - varenda krona gör skillnad. För mig är det ett bevis på att ni uppskattar det jag gör och känner att det berikar era liv - något jag aldrig kommer att ta för givet. Jag lovar dig att alltid göra mitt bästa för att på nya sätt bidra med perspektiv, inspiration och kunskap som stärker dig och dina relationer.  

Ni är fantastiska som lyssnar, hör av er och bollar! Resan mot sundare, rikare och välmående relationer gör vi tillsammans och jag är SÅ GLAD för att göra den med er.

Stor Kram,
Er relationsnörd - Elin

--------------------------------------------------------------------
Vad är 'Så kan det gå' podden?

Varje torsdag utforskar alla ni lyssnare, tillsammans med mig och alla kloka gäster, svaret på hur vi bygger sunda och meningsfulla relationer som får oss att växa och må bra! Tillsammans bygger vi ett rikt och välmående privatliv helt enkelt.

Lyssna vet du redan var du gör - där poddar finns givetvis - bara att söka på 'Så kan det gå' så finner du Sveriges bästa psykologer och relationsexperter samlade på ett ställe!

Tipsa gärna om vilka ämnen eller gäster som du vill ska tas upp. Podden är menad att stärka DIG som lyssnar så hör gärna av dig med vilka frågor du söker svaren på. Du når mig bäst via mail [email protected] eller Instagram @sakandetgapodden
Goals
$153.96 of $1,209.32 per month
Åh så kul att nå vårat första mål ihop!! Låt oss fira med ett härligt event - bubbel och relationssnack, just the way we like it. 
1 of 6

Become a patron to

Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Så kan det gå

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits