Sebastian Szava

is creating Independent Journalism

0

patrons

$0

per month

About

La fel ca mulți dintre dumneavoastră, sunt sătul de politicienii mincinoşi, corupți, incompetenți, anti-democrați şi nesimțiți, care ne conduc destinele şi ne orientează pe un drum greşit. Reacționez la toate nedreptățile sociale, politice şi economice prin intermediul articolelor, anchetelor jurnalistice şi a editorialelor mele, pe care le public ca jurnalist independent, pe site-ul www.reactiunea.ro dar şi pe canalul meu de YouTube, Sebastian Szava.
În România, am mai rămas o mână de jurnalişti care am rezistat tentației de a nu ne vinde moralitatea ca la tarabă şi ne opunem unui sistem ticăloşit de partide cu politicieni corupți, nedrepți şi necinstiți cu oamenii care-şi câştigă existența muncind în mod onest şi cărora le batjocoresc voturile.
Intr-o țară în care, cea mai mare parte din presa convențională, a devenit în numeroase cazuri, apărătoarea partidelor şi a politicienilor abuzivi, vă indemn să susțineți jurnalismul independent, singura formă de presă din România, neîngradită şi mai ales nemanipulată politic.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Links
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Links

Recent posts by Sebastian Szava

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits