Siófoki Élet

is creating website, facebook group

0

patrons

$0

per month

About Siófoki Élet

SIÓFOKI ÉLET 2.0 - Események, információk, tudnivalók! NEM PIAC CSOPORT! TILOS a REKLÁM és MÁS CSOPORTOK reklámozása!Minden, amit nem árt, ha tudnak a környéken élők! ... és akkor bővebben:
Kedves Aktív és Leendő Tagok!
Köszönöm, hogy figyelmesen elolvastátok a csoportszabályzatot és csatlakozás után betartjátok / betartatjátok azt!
Az aktív tagoknak nagyon köszönöm a részvételt a csoport életében, a kérdéseket, a válaszokat, és az építő jellegű hozzászólásokat!
Ez a csoport azért jött létre, hogy segítsük egymást friss információkkal – tapasztalatokkal – és hasznos tanácsokkal minden nap. :)
1. EZ NEM “PIAC” CSOPORT! Tehát TILOS a REKLÁM, MÁS CSOPORTOK, SAJÁT MUNKA - VÁLLALKOZÁS reklámozása! Amennyiben bármiféle anyagi vonzata van a posztolt üzenetnek, az reklámnak számít - még ha "jelképes" az összeg, akkor is! Ide tartozik a garázsvásár is!
2. A rasszista megjegyzések, vallásra, illetve személyre vonatkozóan sértő bejegyzések azonnali végleges tiltást eredményeznek!
3. Ha a csoportból többen jelzik, hogy egy hozzászóló „Troll” (aki szándékosan olyan negatív kommenteket ír, amelyekkel másokat provokál, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel) – figyelmeztetés nélkül törlésre kerül.
4. Mindenféle oktatási és egyéb öncélú reklámok törlésre kerülnek (pl.:Dizsi buli van az XY étteremben,Jóga Oktatás Siófok – XY központban) – kivéve ha ingyenes az esemény!
5. Aki a csoportszabályzatot nem képes felfogni és betartani és ebből kifolyólag inkább letiltja az admint „mondván akkor nem látja” (jelezném: akkor is látom!) :P – szintén elbúcsúzunk az illetőtől, könnyes szemmel.
Álláshirdetéseket a másik csoportunkba kérnénk posztolni:
Tehát jöhet a csoportba:
⁃ Minden olyan információ, amit nem árt, ha tudnak a környéken élők! (Dugó, csatorna, gáz, villany, internet, baleset, kék hírek, áramszünet stb...)
⁃ Ingyenes rendezvények, jótékonysági programok
⁃ Adományozás, felajánlás, rászorulók segítése INGYEN!
⁃ Elveszett / talált tárgyak, állatok, mindenféle
⁃ Orvos és szakember keresése: a csoport keresőjébe beírt kulcsszóval (pl. nőgyógyász, fogorvos, kőműves stb...) az összes posztot az adott témával kapcsolatban elolvashatjátok.

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits