Slagtryk

is creating Tidsskrift for digte & kortprosa

Select a membership level

Hold Slagtryk flydende

$1.50
per month
Du tilkendegiver din støtte til Slagtryks platform, vores tilstedeværelse og berettigelse ved at donere et månedligt beløb. Er vi mange der giver $1 (+ moms, ca. 8 DKK) pr måned, vil det holde Slagtryk flydende og bidrage til, at redaktionens medlemmer kan sove roligt om natten. Mange tak.

Vær med til at forbedre Slagtryk

$4.50
per month
Med vores lille budget kan din månedlige donation på $5 (+moms) gøre en forskel. Vi kan få opgraderet vores video- og lydudstyr; vi kan bruge flere ressourcer på at sprede budskabet om Slagtryk, vi kan øge vores arrangementsaktiviteter og give et frirum til at starte nye projekter.
Som tak for dit gavmilde bidrag, giver vi dig pr. 2021 eksklusiv adgang til videoer med oplæsninger fra vores bidragydere.

Hjælp Slagtryk med nye tiltag

$7
per month
Vi bukker og takker! 
Med vores lille budget kan din månedlige donation på $8 (+moms) gøre en forskel. Vi kan få opgraderet vores video- og lydudstyr; vi kan bruge flere ressourcer på at sprede budskabet om Slagtryk, vi kan øge vores arrangementsaktiviteter og give et frirum til at starte nye projekter. Et konkret projekt, som din donation lige nu går til, er at hjælpe med at gøre Slagtryk mobilvenligt, så du altid kan have poesien med på farten. 
Som tak for dit gavmilde bidrag, giver vi dig pr. 2021 eksklusiv adgang til videoer med oplæsninger fra vores bidragydere.

14

patrons

$29

per month

About Slagtryk

Slagtryk er Danmarks ældste online tidsskrift for ny litteratur.

Vi interesserer os for litteraturen, der både kan vise vej, men også vildlede. Vi elsker det mangfoldige og de forskellige former litteraturen kan antage; at der ikke er én litteratur, men mange. Derfor værner vi i redaktionen om alsidigheden i vores individuelle smag, og vi er altid nysgerrige på tekster, der kortlægger nye ruter gennem sproget og verden.

Den banale kendsgerning at litteraturen ikke længere kun er bundet til bogen, tager vi seriøst og handler efter. Vores eksistens på internettet er med til at muliggøre en kort reaktionstid fra indsendelse til publicering. Det mener vi, er givende for forfatterens arbejdsproces og ikke mindst for litteraturens nye og stærke impulser, som kan og skal repræsenteres. Slagtryks relative uafhængighed af tid og sted kan muliggøre særlige, uventede læseoplevelser, man ikke på samme måde ville få med et trykt tidsskrift.


Slagtryk er ikke sat i verden for at tjene penge, men vi har brug for en lille økonomisk opbakning til at føre platformen videre.

Alle redaktører har altid arbejdet ulønnet i Slagtryk-regi. Vores økonomi er baseret på offentlig og privat støtte, og derfor har vi valgt at lægge vores regnskaber ud til offentligt skue hvert år. Se her, hvad vores penge er gået til: http://www.slagtryk.dk/regnskab/

Væsentligste udgifter er:
Markedsføring
- som platform er det vores vigtigste opgave at sikre kvalitet (og alsidige) nye litterære bidrag. Dernæst er det at sikre flere læsere af de bidrag, vi publicerer hver måned.

Rejseomkostninger til redaktionen
- vi er en sammensat gruppe af redaktører, der arbejder på tværs af landet. Skype er godt, men fysiske møder (og arrangementer) sender os gennem landet i bus eller tog.

Enkeltudgifter i form af
- videokamera, lydrecorder, lysudstyr, trykkeomkostninger til markedsføringsmateriale, udlæg eller underskudsdækning i forbindelse med større arrangementer, nyt grafisk design/ identitet, etc.

Fremtidsmål:
Fast honorar til bidragydere 

- vi anerkender forfatterens arbejde og vil gerne aflønne. At udkomme bør ikke være løn i sig selv. Vi er bevidste om, at det at arbejde gratis i den litterære branche er uundgåeligt, men vi vil gerne forsøge at skubbe lidt til den balance. Indtil udgangen af år 2020 har vi givet kvartale honorarer til udvalgte bidragydere. I fremtiden er det vores mål at kunne give alle bidragydere et fast honorar, når de trykkes i vores tidsskrift.  


Statens Kunstfonds støtte er ikke garanteret, og det årlige beløb svinger i størrelse og dækker aldrig de reelle omkostninger. Det er vigtigt for os at holde redaktionen fri for omkostninger forbundet med det arbejde, vi lægger i tidsskriftet.
Vi håber og tror, at Patreon er en farbar vej for at sikre et stærkere økonomisk fundament.
Goals
14 of 100 patrons
100 støttemedlemmer fremtidssikrer Slagtryk som uafhængig platform
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Videos

Recent posts by Slagtryk

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits