Fc Slobozia Mare

is creating Football

Select a membership level

BUN VENIT

reward item
reward item
$3
per month
Bun venit in familia "Fc Slobozia Mare"!
  • General Support

SUNTEM PRIETENI DEJA

reward item
reward item
$5
per month
Pentru CINCI DOLARI pe luna primesti rasplata la sfirsitul anului de sustinere o felicitare video din partea echipei. Plus beneficiul de mai sus :-)

Anunta-ne cind se face anul si vedem cum facem
  • General Support

SUPER PATRON

reward item
reward item
$10
per month
Multumim frumos, om cu inima mare, datorita tie "Fc Slobozia Mare" nu moare!
  • General Support

2

patrons

$13

per month

About Fc Slobozia Mare

Suntem un club de fotbal din Republica Moldova, raionul Cahul, cu actuala denumire din 2005. În prezent evoluăm în Divizia B seria Sud, dar în istoria sa clubul are clasări pe podium, a cîștigat campionatul raional, a promovat în Divizia A, are participări în cupa Moldovei Orange, de asemenea a avut reușite la nivel de copii și juniori.

Lotul este compus din fotbaliști din satul Slobozia Mare și din alte comune din raionul Cahul, majoritatea din ei jucînd în trecut pentru acest club atît la nivel de juniori cît și de seniori.


Este cunoscut faptul că anul 2020 este un an greu și a pus piedici în toate domeniile, inclusiv și nouă care am întîmpinat probleme financiare. Momentan clubul se bazează doar pe ambiția și sprijinul financiar al jucătorilor. Fiecare contribuție ne-ar menține în viață echipa, iar pentru a ne desfășura în continuare activitatea avem nevoie de generozitatea voastră.

Mulțumim.How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits