Jenny Burman

is creating Podcast

Select a membership level

Tack i blogg och på webb!
$2
per month
Som tack kommer nämna dig tillsammans med andra Patreons i ett blogginlägg. Ditt namn kommer även att publiceras på webbplatsen. Om du vill alltså, det går också vara anonym :-)
Ställ frågor till hjälte eller expert
$5
per month
Om du vill kan du vara med och ställa fråga till en hjälte eller expert. Tillsammans kommer vi överens om vilket avsnitt som passar dig utifrån ditt intresseområde och frågeställning. 
D
$10
per month
Om du ger på den här nivån så vill jag såklart att du finns med i någon avsnitt om du vill! Tillsammans kommer vi överens om vilket avsnitt som passar dig utifrån ditt intresseområde och frågeställning.


Eller om du kanske bara vill prata i telefon en stund och diskutera civilkurage i största allmänhet. 


Om deltagande skulle innebära resa fixar du det såklart på egen hand :-) 

0

patrons

About

Hej!

Vad glad jag bli att du har hittat hit och vill bidra i produktionen av fler avsnitt. För visst är det så att Slumpens Hjältar fyller ett tomrum i poddvärlden!?

Jag får ofta frågan - men hur många hjältar finns det då? Mitt svar brukar vara att vid alla olyckor brukar det alltid finnas någon som har ingripit. Men den personens version hör vi sällan.  

Det är synd tycker jag för berättelserna är gripande och spännande samtidigt som det finns en liten nyttoeffekt: Ju mer vi pratar om civilkurage, desto större är sannolikheten att vi ingriper vid en olycka eller annan händelse. 

Slumpens Hjältar har fått otroligt fint mottagande och har flera gånger uppmärksammats i media. Jag ser även i statistiken att ni som lyssnar gärna lyssnar klart och genom mejl så vet jag också att ni berörs. Och alla mejl! Jag verkligen ÄLSKAR att få mejl från er som lyssnar. Det gör mig så övertygad om att det här är både bra och viktigt. 

Men produkten är tidskrävande. Jag ägnar en hel del tid med research för att få en bra blandning i hjältehistorierna och hitta rätt kompetens hos de experter som bjuds in. Jag har en stark känsla att ni som lyssnar gillar att de är så välproducerade, men det tar helt ärligt en del tid att skriva manus, klippa och ljudsätta.

Och det är för att fortsätta på samma höga nivå som ni behövs. Pengarna som jag får in kommer att gå till produktionen så att jag helt enkelt kan fortsätta. Jag är såklart tacksam vilket belopp du bidrar med! 

Av hela mitt hjärta, tack för att du stöttar! I mina ögon är du en sann hjälte som backar!

Bästa hälsningar, Jenny
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits