sn0wiron

is creating videos

Select a membership level

The One Tier

reward item
$3
per month
 • รับชมทุกขั้นตอนตั้งแต่งานยังไม่เสร็จ ตั้งแต่ยังตัดไม่เสร็จ
 • Commentary เบื้องหลังการถ่ายทำ
 • ดูคลิปในแบบต้นฉบับ ไม่มีบีบอัดไฟล์
 • ไลฟ์สตรีมสำหรับสมาชิกเท่านั้น
 • ที่สำคัญที่สุด เป็นกำลังใจให้ผมและทีมงานได้ผลิตงานดี ๆ และเป็นทุนสร้างแต่ละโปรเจคใหม่ ๆ ต่อไป


 • Early access to rough cut and VFX previews
 • Commentary on all works
 • Uncompressed version viewing
 • Member-only live streams (available in English)
 • Most importantly, supporting me and my team to create more projects
 • ไลฟ์สตรีมสำหรับสมาชิกเท่านั้น
 • รับชมทุกขั้นตอนตั้งแต่งานยังไม่เสร็จ ตั้งแต่ยังตัดไม่เสร็จ
 • Commentary เบื้องหลังการถ่ายทำ
 • ดูคลิปในแบบต้นฉบับ ไม่มีบีบอัดไฟล์

About

ขอบคุณครับที่คลิกเข้ามาในหน้า Patreon ของผมครับ ไม่ว่าจะแค่เข้ามาดูหรือมาเพื่อสนับสนุนเลยนะครับ 🙂 / Thank you for visiting my Patreon page, whether you came here to check out my page or to donate. Thanks! (English Below)สวัสดีครับ ผมชื่อดา เจ้าของแชนเนล sn0wiron และแชนเนลในเครือ เน้นนำเสนอภาพยนตร์สั้นหลากหลายรูปแบบและ Fan-made Music Video ผ่านเลนส์ทั้งในโลกความเป็นจริงและจากเกมครับ

แชนเนล sn0wiron เป็นงาน Passion Project ที่ผมทำมาตลอดหลายปี ถึงแม้ผมจะมี Music Video ที่ทำจากในเกม GTA V ที่มียอดวิว 29 ล้านและอีกมากมาย ผมเองยินดีเสียรายได้ให้กับเจ้าของลิขสิทธิ์เพลงครับ เพราะลิขสิทธิ์เพลงเป็นของค่ายเพลงนั้น ๆ ซึ่งผมไม่มีความคิดที่จะเอามาเป็นลิขสิทธิ์ของตัวเองแม้แต่น้อย

แต่ในทางกลับกันการที่จะทำโปรเจคแนว ๆ นี้มาเพิ่ม ไม่ว่าจะเป็นหนังสั้น, Fanmade Music Video หรืออื่น ๆ ล้วนใช้ทุนในการสร้างครับ เพราะนอกจากประสบการณ์กับกำลังใจ งานสร้างต้องใช้อุปกรณ์และการลงทุนในหลาย ๆ อย่างครับ Patreon จึงเป็นช่องทางที่จะช่วยขับเคลื่อนให้แชนเนล sn0wiron และแชนเนลในเครือผลิตผลงานต่อ ๆ ไปและสร้างสรรค์สิ่งใหม่ ๆ ได้โดยไม่ต้องง้อกฏเกณฑ์และข้อบังคับที่หฤโหดของ YouTube ที่มีแต่จะตีกรอบผู้สร้างผลงาน

หากใครสนใจที่จะสนับสนุนผลงาน ผมมีแค่ Tier เดียวครับ ไม่อยากแบ่งแยกว่าใครจะได้อะไรจากจำนวนเงินที่ให้ เพราะผมขอบคุณและเห็นความสำคัญทุกคนที่สนับสนุนผมเท่า ๆ กันครับ

----------------------------

Hi! I'm Da from Thailand, the creator of sn0wiron channel, creating multiple short films and fan-made music videos (Thai songs) both live action and video games.

sn0wiron channel, along with its child channels, are my passion project for years, I currently have a fan-made music video that reached 29M views but as you know, as long as I didn't hold the license of songs I made music vides on, those videos could not be monetized. 

On the other hand, creating project like this, including live action short films which are my new ongoing content, requires budget in order to craft one. Besides from personal experience in the field and cheers from fans, making one short films requires a lot of elements to pull a good one off. Patreon is a method that allows supporters, like you, to help driving the future of the channels I'm running, along with a lot more creators across the globe, to handcraft the creations without being restrained by Youtube recently updated guidelines.

If you want to support the future of this channel, I only have one tier, as I do not want to make any difference between people who support more or less, because I thank everyone who support me and help this small channel grows, with YOU, my beloved audience.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Image
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Image
1
Video

Recent posts by sn0wiron

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits