SocialRP

is creating roleplay community

Select a membership level

Bronze

reward item
$6
per month
Støt driften af SocialRP med 5$ (~35 DKK) hver måned.

FORDELE
- Få et brugernavn på TwitterVi kvitterer med et Bronze-navn på vores Discord, så du kan vise alle hvor awesome du er, når du vælger at støtte vores community!
Includes Discord benefits

Silver

reward item
$17.50
per month
Støt driften af SocialRP med 15$ (~104 DKK) hver måned.

FORDELE
- Valgfri bil fra shoppen (max. værdi 1 mill)
- Få et brugernavn på Twitter


Vi kvitterer med et Silver-navn på vores Discord, så du kan vise alle hvor awesome du er, når du vælger at støtte vores community!
Includes Discord benefits

Gold

reward item
$35
per month
Støt driften af SocialRP med 30$ (~207 DKK) hver måned.

FORDELE
- Valgfri bil fra shoppen (max. værdi 2 mill)
- Få et brugernavn på Twitter


Vi kvitterer med et Guld-navn på vores Discord, så du kan vise alle hvor awesome du er, når du vælger at støtte vores community! 
Includes Discord benefits

22

patrons

$244

per month

About

SocialRP er en rollespils server, baseret på FiveM / GTA 5

Helt ny til RP? SocialRP er et godt valg for nye spillere, vi har et stærkt community som tager spillernes forslag og ideer til sig. Nye spillere vil blive hevet igennem en obligatorisk samtale med en af vores dygtige staff/supporters.
Det eneste krav er at du er fyldt 18 år, og der bliver sendt en motiveret ansøgning.
Svartid: typisk 1-7 dage

Hvad er der af muligheder? Blandt andet kan du blive ...

Mekaniker:
Drømmer du om at pille i biler dagen lang, og hjælpe byens borgere med deres automobile udfordringer?Du kan sende en motiveret ansøgning, og blive en del af byens bedste mekaniker hold. De reparerer biler i stakkevis, og gør dit besøg alt værd.

Kørelærer
Du er den motorsagkyndige som elsker at køre bil, du uddanner folk i enten A, B eller C kørekort. Som kørelærer står du for at byens borgere, kan få kørekort efter deres behov, det kan f-eks. være lastbilchauffør.

Beredskabet
Hvis at hjælpe folk er din specialitet, så er faget noget for dig. Du har rig mulighed for at videreuddanne dig i faget, ser du dig selv som overlæge? Du får en grundig oplæring. Send en ansøgning, og sæt dit mål!

Politi
Hvis du vil være dagligdagens helt, og godt kan holde hovedet koldt i pressede situationer, er dette faget for dig. Du bliver grundigt oplært, og har rig mulighed for at videreuddanne dig. Vil du være en spion for politiet eller vil du være røvhullet udstyret med kevlar, hjelm og skjold? Sæt dit præg i korpset, så kan du opnå dine mål!

Advokat
Hvis du vil arbejde tæt med politiet, men samtidig vinde sager for dine klienter, så send en motiveret ansøgning til advokatchefen. Som advokat kan du både tage klient sager, søgsmål, erstatningssager m.v. Du får en grundig oplæring i tæt samarbejde med dine andre kolleger.

Journalist
Kan du vinkle en våd karklud til at blive en interessant nyhedshistorie? Elsker du at producere video og arbejde kreativt med fotografi, sprog og visual storytelling? Så er dette job lige noget for dig. Vi søger seriøse journalister, kameramænd, fotografer, skribenter og kreative hoveder til at arbejde på SocialNews redaktionen. Send en ansøgning hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor netop du skal have jobbet.

Kriminel
Kan du ikke lide arbejde? Så kan du blive kriminel, og lave rod i bandemiljøet, afmærke dine territorier, eller danne din helt egen gruppering.

Hvad venter du på?

Refundering, Betalingsbetingelser, og Generelle Vilkår
Vælger du at støtte, så accepterer du samtidigt en 'ingen refunderings'-politik.

Du accepterer samtidigt, at det (a) enten er dine egne penge eller (b) du har fået fuld accept fra kort-haver til at støtte projektet med ønskede beløb.

Du accepterer samtidigt, at du ikke er hævet over reglerne, og I tilfælde af overtrædelse af vores regler, eller generel uanstændig opførsel, som kan medfører udelukkelse fra vores Discord.
Goals
$238.11 - reached! per month
200 EUR dækker vores månedlige udgifter. (svarende til ca. 1500 DKK)

Dette dækker vores dedikerede server, med bl.a. professionel DDoS-beskyttelse, så I kan være sikker på uforstyrret gameplay.
Yderligere betaler vi til FiveM's egen Patreon for at kunne bruge custom tøj (danske uniformer, veste til grupperinger m.v.)
Foruden ovenstående har vi også licens-udgifter til diverse: f.eks. backup software og Windows Server licens.
1 of 1

Become a patron to

Be part of the community
Connect via private message

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits