Södra Dalarne TV

is creating inslag, reportage, film, foto, dokumentärer
Select a membership level
10
$1
per month

För 10 kronor i månaden hjälper du till med det fortsatta arbetet med Södra Dalarne TV.  Som tack får du tillgång till PREMIUM!

30
$3
per month

För 30 kronor i månaden hjälper du till med det fortsatta arbetet med Södra Dalarne TV.   Som tack får du tillgång till PREMIUM! 

50
$5
per month

För 50 kronor i månaden hjälper du till med det fortsatta arbetet med Södra Dalarne TV.   Som tack får du tillgång till PREMIUM!  

1

patron

$2

per month

About Södra Dalarne TV

På denna sida kan du månadsvis stödja arbetet med Södra Dalarne TV. Detta finansierar kommande filmer, reportage, inslag och andra kringkostnader, Som tack får du tillgång till PREMIUM!

Gillar du Södra Dalarne TV och vill hjälpa till i arbetet med att göra nya filmer, göra spännande reportage/inslag och annat intressant, då har du kommit helt rätt! Detta finansierar även hemsidekostnader och annat som hör Södra Dalarne TV till. Allt för att vi ska kunna täcka dessa kostnader och istället fokusera på att göra så bra och intressanta inslag och filmer som möjligt! Men först och främst så behöver du bli medlem på Patreon. Men detta är väldigt enkelt och går snabbt att fixa. Klicka bara på knappen "Become a patron" (eller på Select eller Join... tier) så är du igång. Detta är ett helt säkert och smidigt sätt att hjälpa oss på!

Nu, kan du välja mellan att stöda oss från 10 kronor upp till 500 kronor i månaden.

Du får tillgång till PREMIUM:
Vid alla prisnivåerna får du tillgång till den såkallade premium-varianten av Södra Dalarne TV. Man kan se det som ett sorts medlemskap. Här får du exempelvis se filmerna innan de läggs ut för alla andra, massor med "bakom kameran"-bilder, nyheter om vad som är på gång, deltaga i olika omröstningar, få inbjudningar till arrangemang, möjligheten att tycka till om diverse saker, lägre pris på varor och mycket mer! Du blir en del av gänget helt enkelt. Som medlem får du även ditt namn med i eftertexterna i kommande filmer (där alla medlemmar kommer tackas) och en helt ny möjlighet att interagera med oss (tipsa om reportage och annat). Bli en del av Södra Dalarne TV redan idag!
- - - - - - - -
Facebook:
https://www.facebook.com/sodradalarneTV

Youtube: 
https://www.youtube.com/channel/UCHlbK-l29yncnvAlW0akntg
- - - - - - - -
För företag:
Om du har ett företag och vill göra reklam hos oss, antingen via reklamfilm, reportage, informationsfilmer eller kanske hemsidebanners och dylikt, så är det bara att höra av sig till [email protected] så pratar vi vidare. Det finns en mängd olika alternativ att välja bland! F-skatt finns och offert kan skickas om det finns intresse! Och betalningen kan enkelt och smidigt ske med faktura.

Kort om Södra Dalarne TV:
Södra Dalarne TV drivs av filmaren Johannes Graaf som vunnit fina priser för sina filmskapelser. Dessa är Björkmanska kulturpriset 2018 samt Paljakapriset 2014. Och med en förkärlek till både bygdehistoria, natur, nutidshistoria och allt däremellan vill Södra Dalarne TV erbjuda en brett utbud av både stort och smått. Johannes Graaf börjar bli ett välkänt namn i bygden och Södra Dalarne TV klingar väl med både kvalitet, intressanta och spännande inslag.

Bidrag via Swish:
Om du inte vill bidra månadsvis utan istället vill bidra med en engångssumma så funkar naturligtvis Swish minst lika bra! Skriv gärna "Stöd" som meddelande. Swishnummer är då 0702471227

Var med och skapa historia:
Så bli medlem redan idag och börja stöda Södra Dalarne TV:s arbete! Det är ingen överdrift att varje krona är viktig och vi uppskattar alla bidrag vi får. Har du frågor så är det bara att höra av sig till [email protected]. Stort tack på förhand, tillsammans skapar vi bygde- och nutidshistoria!

Recent posts by Södra Dalarne TV

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 6 exclusive posts
4
Images
1
Update
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 6 exclusive posts
4
Images
1
Update
1
Video
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get rewards