Sofia Lilly Jönsson

is creating kulturjournalistik

55

patrons

About Sofia Lilly Jönsson

Jag skriver om kyrkan i vår tid.

Om strukturerna, makthavarna, kyrkopolitiken, livet och läran. Jag startar en egen publiceringssajt för att jag vill skriva mer om det jag finner angeläget att säga, och om det som inte så många andra skriver om. Jag vill kunna skriva djupare och inte bry mig så mycket om att passa in mina texter i en uppgjord mall. Jag har saknat en plats att skriva långt och underbyggt om kyrkan i en väldigt dynamisk tid. Nu bygger jag den platsen själv.

Det är svårt att skriva självständigt om kyrkan för många vill läsa utan att betala. Därför behövs du. Genom ditt stöd kan jag fortsätta att föra ut kunskapen om vad som händer i kyrkan som inte så många känner till, men ändå berörs av.

Så här fungerar det: Du anger själv vilken summa du tycker att en artikel är värd/hur mycket du har råd att stötta en artikel med. Till exempel $3 är ungefär 25 kronor. Varje gång en ny artikel publiceras kommer den summan att dras från ditt konto. En ny artikel kommer att publiceras med ojämna mellanrum, högst en gång i veckan.

Om du vill kontakta mig är adressen [email protected]

Hälsningar
Sofia Lilly Jönsson
Goals
52% complete
När insamlingen når $300 drar vi igång.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Link
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Link
1
Writing

Recent posts by Sofia Lilly Jönsson

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits