Henry Soinnunmaa

Henry Soinnunmaa

uteliaasti pureutuvia tutkimusmatkoja olemisen kirjoon.

Select a membership level

1. Blogi

$2.50
per month
  • Pääset lukemaan Patreon-tilaajajulkaisujani.

2. Valokuva + blogi

$3.50
per month
  • Otan ja lähetän sinulle valokuvan huomionarvoiseksi kokemastani asiasta.
  • Pääset lukemaan Patreon-tilaajajulkaisujani.
Most popular

3. Livetapahtumat + blogi

$6
per month
  • Sinulla ja seuralaisellasi on tilauksen voimassaoloaikana kestolippu livepodcasteihini sekä Patreon-musaesityksiini ja -keskusteluihini.
  • Pääset lukemaan Patreon-tilaajajulkaisujani.
Aina kun sellaisia on tiedossa, näet tulevien livetapahtumien ajankohdat Patreon-etusivuni esittelytekstin yläreunasta!

83

patrons

$469

per month

About Henry Soinnunmaa

[For my English Patreon, see here!]

Terve.

Olen utelias ja keskeneräinen podcastaaja, muusikko, kirjoittaja ja amatöörigeneralisti Henry Soinnunmaa (ent. Vistbacka). Jos haluat tukea tekemisiäni ja kurkistaa niiden konepellin alle, tilata uniikin kuva- tai ääniteoksen tai osallistua järjestämiini musiikki- ja keskustelutilaisuuksiin, tämän kanavan tilaaminen on siihen kelpo väylä. 

Yksi suurimmista intohimoistani on kartuttaa ymmärrystäni siitä, miten monenlaisin tavoin maailmaa voi kokea. Toteutan tätä esim. käymällä pitkiä, hiertävilläkin alueilla kulkevia keskusteluja, perehtymällä keskenään ristiriitaisiin näkökulmiin ja liikkumalla metsässä neljällä raajalla. Kaikesta kiinnostuvana informaationarkkarina haluan tietää lisää mm. mustekalojen tietoisuudesta, sotahistoriasta, hyvästä safkasta, kognitiivisista vinoumista, taloustieteen koulukunnista, utopioista, parempien kysymysten muodostamisesta ja koettavissa olevien orgasmien kirjosta.

On valtavasti esimerkkejä ihmisen hillittömästä potentiaalista sekä perinpohjaisen hyvän että sanoinkuvaamattoman kärsimyksen tuottamiseen – ihmisiä auttamassa kanssaolentojaan maanjäristyksen raunioilla ja toisia leikkamassa irti päitä ideologian, merkityksenjanon tai uskonnollisen hurmoksen ajamana. Siksi kiinnostaa kultivoida niin yksilöllistä kuin ylisukupolvista kukoistusta. Janottaa rehellinen havainnointi sekä viisaampien tarinoiden kertominen itsestämme, toisistamme, maailmastamme ja näiden keskinäisistä suhteista. Haluttaa oppia, miten olla hyvin elämässä ja kuolemassa.

Tekemisiäni


Tilaajaksi?

Sikäli kun tekemiseni resonoivat, voit tilata kanavani haluamallasi tilaustasolla. Kuhunkin niistä kuuluu tietyt vastikkeet, kalliimpiin useampia. Tasoja voi selata sivun ylälaidan listasta (huomaathan "Show more levels" -linkin – tasoja on enemmän kuin kolme). Kaikki tilaajat saavat pääsyn Patreon-kirjoituksiini, joissa raapustelen kuulumisistani, projektieni edistymisestä ja työprosesseistani, sekä hahmottelen kelojani kiinnostaviksi kokemistani teemoista. Kolmostasosta ylöspäin tilaustasot sisältävät kestolipun musa- ja keskustelulivestriimeihin.

Jos koet työni arvokkaaksi, harkitsehan tilaamista. Pienetkin summat ovat merkityksellisiä!
Goals
$468.61 of $499.74 per month
Tällainen kuukausitulo auttaisi jo huomattavasti matkallani kohti vakaampaa elantoa: summalla saa ehkäistyä vuokrakulujen verran stressiä, mikä vapauttaa paljon aikaa itse asiaan.
3 of 7
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 108 exclusive posts
4
Audio releases
47
Images
7
Livestreams
59
Writings
11
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 108 exclusive posts
4
Audio releases
47
Images
7
Livestreams
59
Writings
11
Videos

Recent posts by Henry Soinnunmaa