Henry Soinnunmaa

is creating uteliaasti pureutuvia tutkimusmatkoja olemisen kirjoon.

Select a membership level

Blogi

$2.50
per month
  • Saat pääsyn Patreon-julkaisuihini.

Valokuva + blogi

$3.50
per month
  • Otan ja lähetän sinulle valokuvan huomionarvoiseksi kokemastani asiasta.
  • Saat pääsyn Patreon-julkaisuihini.

Livemusa + keskustelut + blogi

$6.50
per month
  • Sinulla ja yhdellä seuralaisellasi on tilauksen voimassaoloaikana kestolippu Patreon-musaesityksiini, joista seuraava on keskiviikkona 3.2. klo 19:00!
  • Kestolippu oikeuttaa myös Patreon-tilaajilleni tarjoamiini videopuhelusessioihin. Seuraavan session päivämäärä on vielä auki.
  • Saat pääsyn Patreon-julkaisuihini.

129

patrons

About Henry Soinnunmaa

Hyvää loppuelämää.

Olen Henry Soinnunmaa (ent. Vistbacka) – harjoittelija ja sekatyöläinen, joka podcastaa, kirjoittaa, musisoi ja toimii useissa vapaaehtoisjärjestöissä. Intohimonani on olemassaolon ja ihmisyyden moninaisuuden kartoittaminen. Yhtenä työni punaisena lankana on osallistuminen kestävämmän, merkityksellisemmän, luovemman ja yhteydellisemmän yhteiskunnan rakentamiseen.

Mikä on Patreon?

Patreon on joukkorahoituspalvelu, jonka kautta tekijöillä on mahdollisuus myydä luomuksiaan suoraan yleisölleen, joka voi tukea arvostamiaan tekijöitä hajautetusti. Patreon-kanavaani voi ajatella Spotify-tyyppisenä tilauksena, jonka sisältöä ostetaan yrityksen sijaan yksityishenkilöltä. Ryhtymällä Patreonini tilaajaksi saat käsiisi tuotoksiani ja mahdollistat samalla rahoituksellasi työni jatkumista.

Kaikki kanavani tilaajat saavat pääsyn tältä sivulta löytyvään privaattiblogiini, johon muun muassa kirjoitan ja videologaan kuulumisistani, käynnissäolevien projektieni edistymisestä ja työprosesseistani, postaan muualla julkaisemattomia luomuksiani ja hahmottelen ajatuksiani kaikenlaisista kiinnostaviksi kokemistani teemoista. Blogin lisäksi tarjolla on erilaisia, kullekin tilaajalle yksilöllisesti toteuttamiani taiteellisia luomuksia (kuvaa, tekstiä ja ääntä).

Kaikki vähintään 5.55-hintaiset kuukausimaksut sisältävät voimassaoloaikanaan kestolipun, jolla pääsee epäsäännöllisen säännöllisesti järjestämiini, ainoastaan Patreonin kautta tarjoamiini musaesityksiin ja videopuhesessioihin. Seuraava Patreon-keikkani on keskiviikkona 3.2. klo 19:00!

Voit selata eri tilaussummien vastikkeita tämän sivun ylälaidasta löytyvästä listasta (huomaathan klikata "Show more levels" -linkkiä – tasoja on enemmän kuin aluksi näkyvät kolme).

Joitakin tekemiäni asioita:


Patreon-kanavani merkityksestä

Tästä kesällä 2016 käynnistetystä kanavastani on ehtinyt muodostua merkittävä tukirakenne tekemälleni työlle. Patreonin ohella parsin toimeentuloani kasaan muun muassa satunnaisista musakeikoista ja käännöstöistä.

Mitä vähemmän joudun märehtimään akuutteja toimeentulokysymyksiä, sitä paremmin aika- ja energiaresurssini riittävät annettavaksi tärkeäksi kokemilleni asioille. Jos koet tekemäni asiat rahallisen tuen arvoiseksi, tilaathan kanavani. Pienistäkin summista on apua.

Kiitos.
Goals
46% complete
Tämän etapin saavuttaminen tarkoittaisi jo varsin vakaata perustoimeentuloa, jolla kuittaa vuokran ohella säännölliset laskut ja safkat. Tämä takaisi jatkuvan mahdollisuuden keskittyä pitkäjänteisesti olennaiseen.
4 of 7
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 63 exclusive posts
1
Audio release
29
Images
4
Livestreams
33
Writings
6
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 63 exclusive posts
1
Audio release
29
Images
4
Livestreams
33
Writings
6
Videos

Recent posts by Henry Soinnunmaa

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits