Marie Ek Lipanovska

is creating Sötnosen och Andens underbara värld

Select a membership level

Vän med Sötnosen och Anden

reward item
reward item
$6
per month
Som vän till Sötnosen och Anden kan du vara med och se vad som händer i deras underbara värld. Du får veta hur allt startade när de var lekkamrater i Himmelen. Sedan tar vi oss ner till Jorden och ser vad de hittar på där. Det är en lång historia vi har framför oss att berätta, och ändå har den precis börjat. För de leker och lär sig nya saker vareviga dag. 

En gång i veckan publiceras en ny bild. Då får du också höra vad Sötnosen och Anden vill berätta med den. Det fiffiga är att teckningen kanske berättar en helt annan historia för dig. Det är ett mysterium! 

Kom och bli en i kompisgänget!
Sötnosen och Anden (och Marie)
  • Kompisgänget

2

patrons

$11

per month

About Marie Ek Lipanovska

Tjolahopp Tjolahej!

Välkommen till Sötnosen och Andens underbara värld.
Här inne får du följa med på en spännande resa som utspelar sig både i Himmelen och på Jorden. Berättelsen kretsar kring den lilla flickan Sötnosen och hennes allra bästa vän Anden - en magisk vit duva.

Kanske har du mött de två filurerna och några av deras vänner på Instagram, men härinne får du se och höra allt det som bara deras berättare och tecknare Marie känner till. Och vi ska börja från början, när Sötnosen var bebis och hon lekte med Anden i Himmelen.

Kom och var med oss redan från start och lär känna den lilla tjej vars superkraft är att gå genom stänga dörrar och rakt in i människors hjärtan. Vi lovar att de båda kommer att locka fram både skratt och tårar, få dig att tänka om och tänka nytt. 

Mamma till Sötnosen är författaren och illustratören Marie Ek Lipanovska som arbetat med att publicera text och bild i olika medier under snart 25 år. 

Häng med, nu börjar det roliga!
Sötnosen och Anden (och Marie)

www.sotnosen.se
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
11
Images
1
Writing
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
11
Images
1
Writing
1
Video

Recent posts by Marie Ek Lipanovska

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits