Spekulatív Zóna

is creating journalism

Select a membership level

Jófej támogató

$4
per month
Ha hasznosnak találod, vagy csak bírod, amit csinálunk, és azt szeretnéd, hogy csináljuk legalább ugyanígy mostantól az univerzum kihűléséig, akkor támogass minket így. A novellákhoz hozzáférsz ezzel a támogatással.
  • General Support

Extra jófej támogató

$8
per month
Ha azt szeretnéd, hogy fejlődjön is valamerre a jövőben az oldal, akkor adj nekünk több pénzt. Több pénz = opcionálisan több idő erre az egész projektre, ami alapfeltétele annak, hogy mozduljunk valamerre – mondjuk egy digitális vagy print fanzin irányába. A novellákhoz hozzáférsz ezzel a támogatással.
  • General Support

Szívügyed a hazai fantasztikum!

$12
per month
Ha valamiért úgy érzed, hogy az előző két kategóriában nem tudsz annyi pénzt adni, amennyit szerinted megérdemlünk, akkor itt egy harmadik, ahol több pénzt tudsz adni. A novellákhoz hozzáférsz ezzel a támogatással.
  • General Support

22

patrons

$97

per month

About Spekulatív Zóna

A Spekulatív Zóna Facebook-oldala és hírlevele a hazai fantasztikus irodalom körül szerveződő közösség, a hazai sci-fi-, fantasy- és horrorolvasók első számú hírforrása Pintér Bence és Hetei Péter szerkesztésében.

A sci-fi-, fantasy- és horrorirodalom rajongói valamiért a kezdetek óta szeretnek közösséget építeni, nincs ez itthon sem másképp. Mi pedig úgy gondoljuk, hogy egy közösség sem működhet megfelelő hírszolgáltatás nélkül. Ezért csináltuk meg 2016-ban a Mandiner.sci-fit, majd a Spekulatív Zóna blog két iterációját – legutóbb pedig úgy döntöttünk, hogy ezek zászlóshajóját, a kétheti hírösszefoglalót fejlesztjük hírlevéllé.

Ha feliratkozol a hírlevélre, és támogatsz is minket, azzal hozzájárulsz, hogy több időt tudjunk a Spekulatív Zóna és áttételesen a magyar fantasztikum felvirágoztatására fordítani, terveink szerint továbbfejlesztve a hírlevelet és a körülötte kialakult olvasótábort valamivé, ami több, mint egy online hírlevél.
Goals
$96.83 of $100 per month
Minden novella mellé készíttetünk egy csodálatos grafikát.
1 of 2
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
1
Image
4
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
1
Image
4
Writings

Recent posts by Spekulatív Zóna

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits