Spelfaktoriet

is creating a gaming venue in Eskilstuna

Select a membership level

Common
$2
per month
Common Patrons utgör grundbulten i communitiet! Som common Patron är du med och möjliggör den bästa tänkbara mötesplatsen för Eskilstunas spelhobby och som tack så nämner vi dig på vår hemsida!
Uncommon
$5
per month
Uncommon Patrons är ryggraden i vårt community! Du får insyn bakom kulliserna genom vår Patreon-grupp på facebook som tack för ditt stöd!
Rare
Limited (48 of 60 remaining)
$10
per month
Rare Patrons är spjutspetsen i vårt community! Du får samma belöningar som common och uncommon Patreons och dessutom får du en Spelfaktoriet-magnet för att skylta med ditt stöd till butiken! Dessutom får du tillgång till Patreon-priser, rabatterade prisor på utvalda varor!


För att få¨ tillgång till magnet och Patreon-priser så behöver du vara med som Rare eller Mythic Rare Patron i minst två månader.

41

patrons

$418

per month

About

Spelfaktoriet är en möteplats för spelhobbyn och en spelhobbybutik i Eskilstuna. Genom Patreon kan du vara med och stötta oss ekonomiskt och hjälpa till med utvecklingen av Spelfaktoriet. Pengarna går oavkortat till verksamheten och är en grundpelare i vår ekonomi och vi hoppas att du vill vara med och lyfta oss till nya höjder!

Vad är Patreon?

Patreon ger dig möjligheten att stötta oss med ett ekonomiskt bidrag varje månad. Att driva och utveckla Spelfaktoriet är fantastiskt roligt men långt från gratis och genom vårt fantastiska community får vi en ekonomisk trygghet som betyder så mycket för verksamheten.

Försäljningen av spel och fika och arrangerandet av event är våra huvudsakliga intäkter men det täcker inte alla våra kostnader. Därför har hoppas vi att du också vill vara med och stötta Spelfaktoriet genom Patreon så att vi kan fortsätta att bygga den bästa tänkbara mötesplatsen för spelhobbyn i Eskilstuna.

Vad räcker våra Patreonpengar till?

I dagsläget får vi in tillräckligt mycket från Patreon för att kunna betala alla fasta kostnader (hyra, övriga lokalkostnader, bankkostnader, försäkringar etc.) var fjärde månad med pengar från er. Det betyder att lokalen står öppen tack vare era pengar tre månader om året. Vi tycker att det är fantastiskt!

Varför ska jag bli Patron?

Vi är ett gäng eldsjälar som jobbar hårt varje vecka för att Spelfaktoriet ska vara så bra som det bara går och det är vi mycket stolta över. Men när allt kommer omkring så hade vi aldrig klarat det utan det positiva och stöttande community som finns i och kring butiken. Gäster som lär varandra olika spel och får varandra att trivas. Besökare som lämnar viktig feedback för att vi ska kunna utvecklas. Kunder som handlar sina spelvaror hos oss så att vi går runt. Patreon är ett av många sätt att stötta oss och vår dröm är att vi ska bli många som ger det var och en kan och vill.

Genom att gå med och stötta oss på Patreon så bidrar du framför allt till två saker. Dels får vi en stabil inkomstkälla för oss som gör att vi vågar ta viktiga steg för att utveckla verksamheten och testa nya spännande saker. Men vi får också ett ansvar att göra det bästa av Spelfaktoriet för att försäkra oss om att vi tar väl hand om era pengar. 

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor om Patreon. Vi hoppas att du vill vara med och stötta oss med en slant varje månad!

Goals
41 of 50 patrons
När vi når 50 Patrons kommer vi att upprätta en Patreon-hörna där vi kommer att göra en utställning om den första tiden som spelbutik och mötesplats och där vi kommer att sätta upp intervjuer med några utvalda kunder!
3 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Image
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Image
1
Writing

Recent posts by Spelfaktoriet

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits