Spelrum

is creating Sveriges bästa och mest personliga speljournalistik

Select a membership level

Allmänt trevlig person

$2.22
per month
Vägen mot världsherravälde inleds vid första kronan. Tack och bock!

Som allmänt trevlig person får du tillgång till alla inlägg vi skriver på vår Patreon-sida.
  • Sesam öppna dig – alla inlägg är upplåsta
  • General Support

Rekorderlig gamer

$6.66
per month
För dig som älskar att vara lagom och inte vill sticka ut i mängden – av fantastiska människor, alltså! Bara rekorderligt folk backar nämligen Svenska PC Gamer, så tack för det!

Den här nivån är dessutom extra hårdrock. Vi kunde inte hålla oss.

Alla förmåner från tidigare nivåer plus
  • En spelkod
  • Tillgång till vårt digitala filarkiv (uppe nu!)
  • Dedikerad kanal på vår Discord-server
  • Omnämnande i våra spelströmmar
Includes Discord benefits
  • General Support

PC Gamer – lika bra som kaffe

$8.88
per month
Vi älskar kaffe. Att du står över två latte per månad och hjälper oss att fortsätta göra Sveriges mest personliga speljournalistik är därför något vi verkligen respekterar. Tack så jättemycket!

Alla förmåner från tidigare nivåer plus
Includes Discord benefits
  • General Support

101

patrons

$766

per month

About Spelrum

Välkommen till Spelrum! Vi som hänger här är några av Sveriges mest erfarna speljournalister. Vi skriver om spel, vi strömmar spel, vi pratar om spel, och vi gör det på ett personligt, kompetent och enligt nästan samstämmiga källor från internet, underhållande sätt.

I nästan 25 år hette vi Svenska PC Gamer, och var en av grundpelarna inom svensk spelmedia. Nyligen tvingades vi säga farväl. Det var vemodigt, men den fantastiska responsen från er gjorde beslutet lättare. Beslutet att stänga en dörr för att kunna öppna en ny.

Ur askan steg så Spelrum.

Kvalitet är målet. Våra recensioner har blivit längre, strömmarna fler, och som en av ytterst få redaktioner i Sverige kommer vi också fortsätta att skriva längre artiklar. Sådan där ”text” ni vet. Idag fokuserar vi på TwitchDiscord, artiklar på sajten, livepodd (poddhistorik hittar du här) och Patreon.

Ingen i spelsverige har en lika nära relation med sina följare. Så har det varit i ett kvarts sekel och så kommer det förbli. Det genomsyrar hela vår verksamhet, och hjälper oss bygga ett av landets mest välkomnande community, med Discord i spetsen.

Det finns mängder av områden vi vill utforska (konsol! Bara en sån sak.). För att kunna göra det behövs resurser. Det är inte längre "gammelmedier" som tappar – hela mediebranschen är i gungning. Gillar du det vi gör och vill stötta oss: tack! Då stöttar du en av de få sista utposterna för oberoende svensk speljournalistik.

Här på Patreon gör vi regelbundna uppdateringar om vad vi håller på med för tillfället, lägger upp exklusiva filer (titta gärna in i vårt digitala filarkiv!), bollar idéer med er och mycket mer. Ungefär som spelutvecklare gör med early access-spel, fast bra.

Vi har levererat personligt, unikt och underhållande innehåll om spel sedan 1996. Vi hoppas att du vill hjälpa oss fortsätta göra det.

Tack!
Goals
101 of 125 patrons
En recension varje vecka.
Ett podcastavsnitt per månad.
5 of 7

Become a patron to

8
Unlock 8 exclusive posts
Be part of the community
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Spelrum

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits