Comunitatea Pro Canabis România

is creating DESPRE CANABIS
Select a membership level
Mugurel
$3
per month


Contribuitor
$5
per month


Membru activ
$10
per month


0

patrons

$0

per month

About Comunitatea Pro Canabis România

Pentru cei care nu mă cunosc încă, eu sunt Valentin Chiper, sunt activist pro canabis și sunt fondatorul Comunității Pro Canabis România.
Studiez la Canabis Training University
Profilurile:
How To Grow Marijuana
Marijuana Extractions
Marijuana Delivery Service Management
How to Becoming a Budtender
Marijuana as Medicine

Au trecut zeci de ani de democrație și totuși comunismul e încă în aer. Trăim într-o țară unde gândirea și exprimarea liberă este pedepsită iar hoția este premiată. Unde adevăratele droguri ne sunt servite pe tavă în timp ce medicația naturală este ilegală.
Cu toate că la ora actuală există mii de studii dovedite științific despre potențialul canabisului pe plan medical, Guvernul încă ne scuipă cu fantezii cum că marijuana este un drog de risc și o ‚poartă către alte droguri’ și mai rău, este asociat cu crime, violuri și sinucideri.
Înțeleg că odată ce ne sunt interzise medicațiile naturiste și alegerile personale cu privire la tratamente pe care urmează să le facem, libertatea nu există iar Ministerul Sănătății e mână în mână cu Industria Farmaceutică.
Crearea sistemelor de reglementare a fabricației de medicamente din canabis, vânzării și comercializării va fi complexă, nu neg asta. Dar aceste probleme sunt rezolvabile și ar fi fost rezolvate de multă vreme dacă noi ca națiune acceptam adevărul.
E foarte puțin probabil ca cineva să ia măsuri asupra acestui subiect, așa cum a fost și asupra altor probleme majore. Această prohibiție nu aduce nimic bun cetățenilor, din contră, va face mai mult rău din cauza pieței ilicite de produse netestate și de o calitate proastă.
Mi-am spus punctul de vedere într-o formă agresivă și am fost aruncat după gratii pentru niște fapte inexistente, nedovedite. A fost singura obțiune de a-mi închide gura și asta nu m-a făcut decât să-mi confirme faptul că toate spusele mele sunt adevărate și că deranjează ‚acolo sus’ pe cineva.
Sunt în acest activism de peste 10 ani, ani în care am scris despre canabis sute de articole din experiențe proprii, studii dovedite științific și mărturii ale pacienților. Scopul este acela de a vă informa corect despre proprietățile plantei de canabis, efectele benefice asupra corpului uman și întrebuințările atât pe plan medical cât și recreațional.

Lupta continuă!

Uleiul de canabis poate vindeca o mare varietate de probleme grave de sănătate, cum ar fi diabetul, scleroza multiplă, epilepsia, astmul, psoriazisul, precum și unele dintre cele mai grave forme de cancer. Acest ulei, utilizat corespunzător, are efecte incredibile asupra corpului.

Primesc de la voi zeci de mesaje săptămânal și încerc de fiecare dată să răspund la fiecare dar timpul nu-mi permite să stau toată ziua lângă laptop și să vorbesc cu voi. Aș vrea să pot face asta însă am și eu un loc de muncă pentru că trebuie să-mi plătesc și eu chiria, facturile, etc. Mai sunt cele 3 siteuri pe care trebuie să le întrețin. În puținul timpul care îmi rămâne liber, studiez cât pot de mult, vă ajut și încerc să vă ofer informațiile de care aveți nevoie.

Pe viitor vreau să vă ofer mai multe, vreau să vă răspund la fiecare în parte cu lux de amănunte, vreau să fac cât mai multe clipuri în care să vă explic cum se face acest ulei în diferite metode, cum se administrează și așa mai departe. Mi-ar fi mult mai ușor să vă pot lăsa un link către un clip video în limba română, pe o anumită temă, decât să stau și să tastez ore în șir. În felul acesta aș salva timp și ar fi mult mai util pentru toată lumea.

Dacă există cineva care vrea să se implice și material o poate face aici, acum, unde fiecare poate contribui cu ce sumă dorește.
Nu vreau să ma îmbogățesc pe spatele vostru, nu vreau să mă întrețineți voi, vreau doar să-mi ajungă o parte din acești bani pentru a-mi acoperi cheltuielile pe care le fac pentru a oferi aceste informații.

Pentru a cultiva, e nevoie de investiție, pentru extragerea uleiului, e nevoie de investiție, pentru a afla procentele exacte ale uleiului va trebui testat la un laborator de specialitate, care costă.

Totodată, ar fi nemaipomenit dacă ar exista oameni care să sponsorizeze această mișcare. Dacă vrei să te implici și să sponsorizezi această mișcare, mă poți contacta la adresa de email [email protected]

Toate contribuțiile vor fi investite în:
Costurile acestui proiect
Taxe pentru siteuri web
Taxe de analiză a produselor
Instruiri
Și tot ce înseamnă conținut CPC

Ce primiți în schimb?
În primul rând, deveniți un membru activ și important al acestei comunități
Suport moral
O voce în uniunea consumatorilor de canabis
Oferim membrilor șansa de-a începe propria afacere cu semințe de canabis și aici aveți un suport maxim
Promovăm evenimente, articole, cărți sau bloguri pe site-ul CPC
Oferim sfaturi / Consiliere / Strângeri de fonduri pentru pacienți

Vocile celor ce vorbesc despre consumatorii de canabis sunt respinde de mass-media, informațiile pe plan medical ale acestei plante sunt făcute cu oțet și sare de către mass-media și politicieni, de aceea este important ca noi toți cei implicați în această mișcare, să muncim din greu pentru a ne face vocile auzite.

One Love!

Goals
$0 of $1,000 per month
Când voi ajunge la această sumă lunară voi putea face mai multe clipuri săptămânal despre tot ce ține de canabis! 
Ne putem ajuta reciproc!
1 of 1

Recent posts by Comunitatea Pro Canabis România

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 19 exclusive posts
71
Images
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 19 exclusive posts
71
Images
3
Videos
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits