Surove Strasti

is creating podcast

Select a membership level

Zahvalni slušatelj

reward item
reward item
$5
per month

Povremeni slušatelji Surovih Strasti, sa željom da podcast ide i dalje!

Zainteresirani slušatelj

Limited (992 remaining)
reward item
reward item
$15
per month
Za manje od cijene jedne večere s pivom u centru možete podupirati vaš omiljeni podcast mjesec dana! Zahvalni ste na svim snimljenim epizodama i sadržaju, a mi vam za to unaprijed šaljemo po jedan neobjavljen sadržaj!

Ovo je korak za slušatelje kojima su Surove Strasti toliko zanimljive i korisne da bi teško bili bez njih.  Posebna mogućnost: postavljanje pitanja budućim gostima. 

Ozbiljno surovo strastveni

Limited (100 remaining)
reward item
reward item
$40
per month
Zahvalni ste na svim snimljenim epizodama i sadržaju, a mi vam unaprijed šaljemo sav neobjavljeni sadržaj! A za godinu dana (svakih 12 mjeseci vaše podrške) vodimo vas na surovo strastvenu večeru.

Osim što možete postavljati pitanja budućim gostima, poslati ćemo vam i pravu, papirnatu, lijepu čestitku s izljevima zahvalnosti kojima bi zavidio i Shakespeare!

15

patrons

About Surove Strasti

Dobrodošli u podcast "Surove stasti" gdje upoznajemo ljude koji su strastveni u onom što rade. Što čini stanje uma osobe koja gura dalje i više? Vrijednosti, ishodi, taktike i više od toga, ovo je podcast za preživljavanje u surovoj stvarnosti! Pridružite se Saši Tenodiju i Ivanu Vorasu u otkrivanju što pokreće uspješne, motivirane ljude, kako su se našli i pronašli u svojoj sadašnjoj situaciji, ljude koji su strašću, predanošću i vizijom postali kreatori vlastitog, a i naših života. I ono najvažnije, saznajte kako su to napravili! Slušajte “Surove strasti”.
Goals
22% complete
Prvi cilj nam je ostvariti minimalni mjesečni prihod koji bi činio Surove Strasti dugoročno održivim projektom.

Nakon što imamo stabilan mjesečni prihod, uložiti ćemo ga u bolje uvjete snimanja i opremu! Treba nam zvučna izolacija za zidove i bolji snimač za odlaske na terene.
1 of 2

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits