Svampriket

is creating video game videos, podcasts, reviews

Select a membership level

Backare

$1
per month
Du stödjer nu Svamprikets dumheter ekonomiskt och vi dubbar dig härmed till Svampriddare. Snyggt jobbat!

Om du går med i vår Discord-server kommer du att ha tillgång till fler chattrum och funktioner.

Includes Discord benefits

Bästa kompis

$10
per month
Oj, så mycket pengar! Våra hjärtan fylls till brädden av tacksamhet! 


Om du går med i vår Discord-server kommer du att ha tillgång till fler chattrum och funktioner.


Vad du som sticker till oss så här många slantar belönas utöver det här vet vi inte riktigt ännu, men det blir säkert något fett.

Includes Discord benefits

129

patrons

$322

per month

About Svampriket

Hej snygging!

Kul att du är här! Chansen är rätt stor att du redan vet vad Svampriket är. Annars går det bra att kolla in videon här ovanför där Ludde pedagogiskt förklarar vad vi håller på med. I korthet har vi sedan starten 2010 gjort vårt bästa för att skapa Sveriges bästa och roligaste spelsajt Svampriket.se. Om det så är tramsiga videor, långa spelstreams, djuplodande intervjuer eller arga krönikor vill vi att personen bakom ska komma fram i det vi gör. Detta har gjort att vi har vad vi tycker är världens bästa community. Det är tillsammans med er vi gör landets bästa sajtpodcasts och videor om det vi alla älskar mest — spel.

Varför Patreon?
Du som läser det här, ja, just du, är troligen redan en del av vårt fantastiska kollektiv. Eftersom Svampriket-besökarna blir allt fler verkar det som att vi gör något rätt när vi prånglar in text, bild och ljud i dina ögon och öron. Vi vill såklart växa ännu mer, men även bli ännu bättre än vi är idag. Det är här du kommer in. Otaliga gånger har folk hört av sig och frågat hur man kan stödja oss ekonomiskt. Det kan du göra nu, genom att sticka till oss någon eller några av dina surt förvärvade slantar.

Vad ska ni göra med mina pengar?
I ett halvt decennium har vi gjort Svampriket utan att förlita oss på annonser och företagssamarbeten för att dra in pengar. För att fortsätta med det, och göra det ännu bättre kommer vi att använda dina pengar till att skaffa ny teknik och märkliga spel, att besöka och rapportera från spelevent och att resa till varandra för att skapa roligheter. Nästan inga pengar alls kommer att gå till chips och folköl. Lovar.

Så om du gillar Svampriket och det vi gör och känner att du har en liten slant över skulle vi bli överlyckliga om du ville hjälpa Svampriket och vårt community att växa och bli större, bättre och ännu snyggare.

Tack!

Become a patron to

83
Unlock 83 exclusive posts
Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by Svampriket

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits