Szabó Leslie

is creating music, music videos

Select a membership level

Fan

reward item
reward item
$1
per month
Évente egy zártkörű, ingyenes koncertre invitállak! Mindemellett, készítek olyan meglepetés anyagokat, amelyket csak a 'Patron'-ok kapnak meg!

Album fan

reward item
reward item
$5
per month
Dedikált 'Új oldal lemez' köszönetnyilvánítással.

Klub fan

Limited (40 of 40 remaining)
reward item
reward item
$30
per month
Ajándék jegy a Montázs klub-este minden patronált hónapban.

2

patrons

$1

per month

About Szabó Leslie

Szia!

Ha idejutottál erre az oldalra, úgy vélem tudod, hogy ki vagyok és mivel foglalkozom.
Ha mégsem, zenész vagyok. Dalszerző - előadó.
Eddigi pályám során szereztem közel 300 művem (zene-szöveg) született, és úgy érzem, még van is bennem minimum ennyi.
2017-ben Weisz Viktor barátomnak írtam egy lemezt (13 nóta), magamnak (12), es egy fél gyereklemezt (7), azaz összesen 32 dalt.

Kívülről nekünk zenészeknek olyan az életünk, mint a Törpöké: játék és mese... pedig ez közelről sincs így. Ránézésre sokáig alszunk, egész nap nem csinálunk semmit, este 1-2 órát haknizunk, baromi sok pénzért, úgy isszuk a tömény (ingyen) alkoholt, hogy meg sem árt.
Biztos van ilyen zenész is. :-)
A valóság az, hogy valóban később kelünk az átlagnál, ellenben sok esetben éjjel 2-3 óra körül kerülünk ágyba. Napközben és/vagy dalszerzés, edzés, próba, gyakorlás, cégügyek intézése, stúdió, tárgyalások, telefonok, tervezés.
Miután egy zenész (pláne én) 24 órában zenész, sok esetben éjjel arra ébred, hogy megszületett egy dallam, egy szöveg, ami nem engedi aludni.

Szóval, játék is, de nem mese. :-)

Mindemellett annyi mindent lehetne még csinálni! Sajnos az idő nem végtelen, ezért fontos a szervezettség.
Az utóbbi években hatalmas eredményeket értem el ezen a téren, de bőven van még hova fejlődnöm.
Ez viszont már nem csak elméleti kérdés, hanem anyagi is.
Sokmilliós tételeket tudok felsorolni, amire szükségesnek látom költeni, és még meg sem kérdeztem a Manageremet!
Ezek a költések nem öncélúak, mindegyike vagy azt szolgálja, hogy a./ jobb minőségben szólaljak/jelenjek meg, b./ szélesebb körhöz jussak el.
A teljesség igénye nélkül: hangszerek, mikrofonok, kamerák, fülmonitor, marketing... stb.

Marketing.
Ha itthon nézek körül, a zeném nem divatos. Ha külföldön, akkor az. Hogy’ is van ez?
Marketing.
Amikor a tehetségkutató után a tv társaság beletolt a marketinbe egy raklap pénzt, hirtelen divatos voltam. Mára már történelem. :-)
Hiszem, hogy Magyarországon és környékén (dalaim 99%-a magyar nyelven születik) sok 10.000 ember kedvelné a muzsikámat, ha eljutna hozzá.
Az offline médiumokban erre csekély az esély, de ma már (szerencsére) más út is akad.
Együtt dolgozunk egy profival, aki immáron igazgatja az online/offline média felületeinket is. Az örök kérdés: mennyi pénzt költhetünk el?
Marketingre bármennyit el lehet!
Egy szó, mint 100! A patronálást nem magamnak kérem, hanem a zenémnek! A befolyó pénzt az utolsó centig a népszerűsítésre és minőség növelésre költjük!
Én megvagyok, a koncertjeim fedezik a megélhetésemet, ellenben az előrelépéshez szükségem van forrásokra.
Ha úgy gondolod, megéri havonta egy kávé árát az, hogy a zeném ne csak neked, nektek okozzon örömöt, kattints rá a ‘become a patron’ gombra. A támogatás - ha úgy érzed már méltatlanná válok rá, vagy bármiféle egyéb okból szeretnéd megszüntetni - természetesen bármikor leállítható.

támogatási szintek:

1 dollár - 'Leslie fan' - amennyiben elérjük a 100 támogatót, minden évben tartok egy exkluzív, zártkörű koncertet, csak számotokra
5 dollár - 'Album fan' - Minden, a támogatás aktív állapotában aktuálisan megjelenő lemezemből (jelen szöveg szerkesztésekor az 'új oldal' CD-ből, egy dedikált példányt küldök viszonzásként. Plusz az előző szint.
30 dollár - 'Klub fan' - Minden 'klub-koncertre' egy tiszteletjegy - ez összesen 10 vendégre nyitott lehetőség! Plusz az előző szintek mindegyike!
50 dollár - 'Abszolut fan' - 50% kedvezmény minden vállalási árból, plusz az 1 és 5 dolláros ajándék, a 30 dolláros csak akkor, ha még nyitott a lehetőség.
100 dollár - 'Multi fan' - évente egy magánkoncert lehetősége, születésnapon, céges partin, plusz az 1 és 5 dolláros ajándék, a 30 dolláros csak akkor, ha még nyitott a lehetőség.
300 dollár - 'Üzeleti fan' - Minden eddigi ajándék, valamint a kiadványokon, CD lemezen, plakátokon, online-offline felületeken egy kívánt logó megjelenítése, mint támogató.

Hálás köszönet!

Szabó Leslie

Goals
$1.26 of $2,000 per month
Ez az összeg már fedezetet nyújt arra, hogy 2 havonta megjelenjek egy-egy dal videóklip vagy koncertfelvételével. A patronálók a megjelenés előtt egy héttel megkapják a kész anyagot!
1 of 1

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits