Szeretem a cicámat!

is creating Macska-viselkedési tanácsadás

Select a membership level

Macskarajongó
reward item
€1
per month
Több, mint 6 éve írom a blogot, és ez idő alatt ez lett a legnagyobb, magyar nyelven írt oldal macska-viselkedés témában. Szinte minden cicás problémára találsz rajta megoldást, és megismerheted még jobban a cicádat. A blog mindig is ingyenes volt és az is lesz, de örülnék, hogy ha szívesen olvasod az itt megjelent cikkeket, akkor ezt kifejeznéd egy kávé árának megfelelő támogatással is, hogy még jó pár éven át végezhessem ezt a karitatív munkát. Cserébe minden új cikkről kapsz értesítést. Köszönöm!
  • Értesítés az új cikkekről és posztokról
Macskafüggő
reward item
€5
per month
Az oldal létrejötte óta több, mint 200 cikket írtam, amikben macska-viselkedési tanácsokat adok. Félős cicákról, agresszív cicákról, vagy almon kívülre piszkító cicákról írok, és adok tanácsokat a problémák megoldására. Sehol máshol nem találsz ennyi hasznos, kipróbált tanácsot magyar nyelven cicákról! Ha neked is segített valamelyik cikkem, kérlek, hogy támogasd újak létrejöttét egy magazin árával, én pedig folytatom a munkát és értesítelek az új cikkekről! Köszönöm!
  • Heti 1 új cikk a blogban
  • Értesítés az új cikkekről és posztokról
Gyógyíthatatlan macskabolond
reward item
€10
per month
A blog elindulása óta több százan kérdeztetek tőlem, hogyan "neveljétek" meg a cicátokat. Több mint 200 kommentben kérdeztetek a blogban, és szintén kétszáznál is többen tettek fel kérdéseket a blog Facebook-oldalán keresztül üzenetben. Általában hetente 1-2 alkalommal tudok nektek válaszolni. Nincs még egy olyan tanácsadó a témában, aki teljesen ingyen segített és segít a macskásoknak!
Ezért kérlek, ha neked is segítettem egy cicád kapcsán, akkor támogasd a munkámat egy könyv árával, hogy még több tanácstalan cicagazdinak segíthessek! Gyógyíthatatlan macskabolond támogatóként nemcsak értesítést kapsz az új cikkekről, hanem a neved is megjelenhet az oldalon - persze csak ha kéred. Köszönöm!
  • Heti 1 új cikk a blogban
  • Online tanácsadás cicaproblémákhoz
  • Értesítés az új cikkekről és posztokról
  • Neved megjelenítése az oldalon - ha kéred

4

patrons

€22

per month

About

Pintér Attila vagyok, és az évezred eleje óta macskázom, több éve foglalkozom antiszociális macskák rehabilitációjával. Több menhelyi és utcacicát fogadtam már be. Ők félősek, stresszesek, szocializálni kell őket. Az így szerzett tapasztalataim osztom meg a Szeretem a cicámat! blogon, és adok tanácsot cicagazdiknak kedvencük megismeréséhez és neveléséhez. Ha félős vagy éppen agresszív a cicád, az ágyadra pisil vagy nem fogadja el az új macskát, segítek!

A blogot több, mint 6 éve írom, közel 500 cicagazdinak segítettem közvetlenül a tanácsaimmal a kérdéseikre válaszolva, és még többnek azzal a több mint 200 cikkel, ami elérhető az oldalon. Mindezt teljesen ingyen, a cicák miatt csinálom. Így a blogom ma a legnagyobb macska-viselkedési tanácsokat tartalmazó felület, aminek a segítségével bárki megértheti jobban a cicáját és megoldhatja a viselkedési problémákat. Emellett pedig folyamatosan adok online tanácsokat is kétségbeesett gazdiknak.

Ha fontosnak tartod ezt, kérlek, te is támogasd a munkámat! Köszönöm!
Goals
€22.33 of €500 per month
Ha elérem a rendszeres havi 500 EUR támogatást, akkor az eddigi heti egy új cikk heti kettőre növelem, és heti 1-2 alkalom helyett heti 3-4 alkalommal fogok válaszolni a kérdéseitekre.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Link
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Link
1
Writing

Recent posts by Szeretem a cicámat!

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits