SzevaszFaszi

is creating magazin

Select a membership level

Olvastam egy jó cikket!

reward item
reward item
$1
per month
Ha tetszett bármelyik cikkünk, fejezd ki egy csésze kávé árával havonta. Köszönjük, reméljük a továbbiakban is olvasol majd minket!

Egy új cikkre!

reward item
reward item
$5
per month
Jelen pillanatban egy szerkesztőnek az egy cikkre fordított ideje nagyjából kifejezhető 5$ -ban. Ha havonta ennyivel támogatod az oldalunkat, akkor tulajdonképpen minden hónapban az egyik cikket teljes mértékben te finanszíroztad. Ez óriási dolog, köszönjük!

Írj nekem egy jó cikket!

reward item
reward item
$10
per month
A 10$ -os költség nem olyan horribilis (sacc. 3000 Ft) összeg, ezért pedig ígérünk időnként egy olyan cikket, amit csak ide a Patreon oldalra teszünk fel, és csak az olvashatja, aki legalább ekkora összeggel finanszírozza az oldalunk működését. Így próbáljuk meghálálni a nagyvonalúságot. Na meg persze nagyon hálásak is vagyunk érte, de az szavakban úgy sem kifejezhető!

A magazin értéket ad!

reward item
reward item
$25
per month
Ha úgy érzed, hogy értéket ad a magazin és tényleg fontosnak tartod a fennmaradását, akkor a 25$ -os támogatásod hálásan fogadjuk. Amellett, hogy minden héten hozzáférsz 1 csak támogatóknak szóló cikkhez, küldünk neked egy ajándék bögrét vagy pólót (amelyiket szeretnéd, vagy akár mindkettőt!), amelyiken a SzevaszFaszi logója szerepel. Az, hogy pontosan ezeknek a dizájnjai milyenek lesznek, még nem találtuk ki, de ha aktuális lesz a kérdés (tehát lesz, aki támogat minket 25$ -al havonta), akkor mindenképp dolgozni fogunk az ügyön.
Exclusive Mug
Fulfilled by Patreon
A reggeli kávédhoz!

Hozzájárulok egy fejlesztéshez!

reward item
reward item
$50
per month
Egy magazin fenntartása olyan, hogy néha kellenek a fejlesztések, karbantartások, újítások. Ahhoz, hogy az olvasóink igényeit mindig szem előtt tartsuk nem csak a jó cikkek de az oldal megfelelő használhatósága, olvashatósága is nagyon fontos. Bárminek is kezdünk neki, a legeslegalja ez az összeg. Ennél már csak költségesebb egy-egy fejlesztés. Amellett, hogy persze nagyon hálásak vagyunk, ez mellé is jár a heti 1 "előfizetői" cikk, illetve az ajándék bögre és póló is.
Exclusive Mug
Fulfilled by Patreon
A reggeli kávédhoz!

1

patron

$4

per month

About SzevaszFaszi

Köszöntjük a SzevaszFaszi.hu online férfimagazin olvasóit!
Támogatásoddal lehetővé teszed, hogy továbbra is kiemelkedően igényes tartalommal töltsük fel a magazint. Az oldalunk jelenleg kis büdzséből üzemel, reklámbevételeink nem túl jelentősek, így sajnos (vagy nem sajnos) a támogatásotokra lesz szükségünk ahhoz, hogy nekivágjunk a nagyszabású terveinknek és a jövőbe tekintve fenntarthassuk továbbra is az oldalt.

Hogy mire használnánk fel az olvasótábor által összeadott pénzt? 

A válaszaink, röviden:


  • Szeretnénk anyagilag és tartalmilag is független magazin maradni, és azt akarjuk elérni, hogy önfenntartó legyen az oldal.
  • Legkisebb céljainkhoz egész kis összeg is elég, az viszont már egy komolyabb "probléma" számunkra, hogy a magazint érdemben fejlesszük a növekvő olvasótáborunk ugyancsak növekvő igényeinek megfelelően, ehhez kérjük az állandó olvasóink támogatását. 
  • A későbbiekben főállásban szeretnénk a magazinnal foglalkozni, hogy a jelenlegi munkánk ne vegye el az időt az értékes és minőségi cikkek gyártásától.
  • A cikkek mennyisége és minősége egy szerkesztő számára egy idő után jelentős terhet jelent, nem számítva az oldal körüli további teendőket. A csapat bővítése mindig nyitott kérdés marad. 
  • Nem akarunk kontárokkal dolgozni. Egy gyakorlott, rutinos, ügyes szerkesztőt meg is kell, hogy fizessünk, a két szép szemünkért senki nem fog órákat tölteni azzal, hogy cikkeket írjon. Az újabb munkatársunk fizetését az összegyűlt támogatásokból fedeznénk.
  • Az ország más pontjain is vannak érdekességek, látványosságok, a bakancslista pedig nagyon hosszú. Fotóznánk, videóznánk, kipróbálnánk, megkóstolnánk. Mindent IS!
  • Önálló, saját fotóriportokkal készülő cikkeink nélkületek nem fognak sikerülni, mert a jelenlegi kapacitásunk és főleg az időnk véges. Ehhez eszközökre van szükségünk, amiket az általatok összedobott pénzből finanszíroznánk.
  • Az országban is sok csodás hely van, de azon kívül is vannak terveink, már ami az utazásokat illeti. Az utazási és szállásköltség megteremtése a legtöbb kiszemelt út esetében ésszerű keretek közt megvalósítható cél, de csak veletek!
  • Ahhoz, hogy a magazint a legmagasabb szinteken üzemeltethessük, pénzre van szükség. Reméljük, a jövőben egy bérelt irodából, több szerkesztő bevonásával, fókuszáltan írhatjuk majd a jobbnál-jobb sztorikat, tippeket, tanácsokat és ajánlóinkat, amik minden olvasónk számára értékes fog jelenteni. De tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagyon távoli cél még, viszont hiszünk benne, hogy egyszer ide is elérünk.
 Együtt képesek vagyunk rá. Mögöttünk CSAK TI ÁLLTOK!
Goals
$4.34 of $25 per month
Ha elérjük a 25$ -os határt, az azt jelenti, hogy egy egész hónapos működésünk (a jelenlegi helyzetben) finanszírozva lett. Így máris tervezhető a jövő hónap. Ez nagy dolog!
1 of 5
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 15 exclusive posts
31
Images
6
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 15 exclusive posts
31
Images
6
Videos

Recent posts by SzevaszFaszi

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits