Tangó és Kes

is creating podcasts, city tours, books

Select a membership level

Jogerősen elítéltek

$4
per month
Jogerős bírói ítélettel rendelkező támogatóink hetente elszenvedhetik a kötelező fürdés mellett a 24.hu-n a Tangó és Kes legújabb adásának meghallgatását.

Óvadék ellenében szabadlábra helyezettek

$11.50
per month
A bírósági tárgyalást megelőzően, mint óvadék ellenében szabadlábon védekező támogatók lehetőséget kapnak arra, hogy az egyes adásokat megalapozó, azok hátteréül szolgáló dokumentumok és egyéb források megismerhetőek lesznek.

Hatósággal együttműködő vádlottak

$32
per month
A hatósággal együttműködő támogatók témajavaslatokkal állhatnak elő, amelyek közül a podcast készítői feldolgozzák azokat, amelyek emlékezetessé tehetik az egyes az adásokat.

About Tangó és Kes

A Tangó és Kes a 24.hu-n 2019 nyarától hallható bűnügyi podcast, amelynek az egyes adásaiban nyomon követjük a bűnelkövetések sok évtizedes hazai és külföldi trendjeit, a bűntársadalom mocorgóit és „újításaikat”. Legendás leleplezések, soha el nem kapott elkövetők, eszes és balek tettesek, sorozatgyilkosok és maffiacsaládok, lebukások és lebuktatók itthonról és a világból. Magyar rendszerváltások és azt azokat követő bűntársadalmi, politikai és gazdasági összefonódások. Beszélgetünk a nyomozások technikai oldalairól, a bizonyítékok, helyszínek és laborok kezeléséről, és foglalkozunk napi esetekkel is. Mi van hírek és sorok között, hogyan olvassunk és hallgassunk bűnügyi pakkokat.
Ehhez kapcsolódóan a Tangó és Kes oldala az egyes adásokhoz kapcsolódóan is anyagokkal, információkkal, videókkal és képekkel nyomasztja a bűnelkövetők után járókat, továbbá értékes, alig vagy kevéssé hozzáférhető információkat, illetve értelmezéseket ad korszakos vagy éppen megmagyarázásra érdemes napi esetek és ügyek kapcsán. A bűn mindennapos, lekövetjük. A Tangó és Kes 2021. májusától bűnügyi helyszínelések formájában városi eseményeket is szervez. Ezek során a korszak szakértőinek vezetésével utána járunk a Budapesten elkövetett bűncselekmények városi térhasználatának, emellett bűntársadalmi trendekkel, nagy helyszínekkel, ügyekkel és technikákkal ismertetjük meg a résztvevőket.

Goals
14% complete
Amennyiben az elkövetői kör olyan mértékűvé duzzad, hogy eléri a fenti összeget, akkor Budapest bűnügyileg releváns negyedeiben kriminális mértékű, havi rendszerességű bűnügyi sétákat szervezünk kizárólag az eljárás alá vont támogatóink számára, akiket az eseményeken unikális helyszínekre kalauzolunk el.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Link
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Link

Recent posts by Tangó és Kes

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits