Tobias Henricsson

is creating Podcasts

Select a membership level

Tack i podden

$2
per avsnitt
Vi tackar dig offentligt i podden för din sponsring.

Ställ en fråga!

$5
per avsnitt
Du får möjlighet att ställa en fråga till podden, om något av ämnena som avhandlats eller om podden som helhet. Jag kan inte svara på allt, men lovar att göra min research noga för att kunna svara på så mycket som möjligt!

Bestäm ett avsnitt!

$20
per avsnitt

Bestäm vilken konspirationsteori eller myt vi ska ta upp i podden! Vi lovar att göra ett avsnitt på det, efter sedvanligt research.

10

patrons

$21

per avsnitt

About Tobias Henricsson

Om podden
"Tänk om...?" är en podcast som kritiskt granskar och undersöker konspirationsteorier, mysterier med mera. Vårt mål är att journalistiskt och oberoende påvisa om teorin har någon bäring, och på ett pedagogiskt sätt försöka förklara varför eller varför inte så är fallet. Till min hjälp kommer jag att ha ett antal gäster som har speciell insikt på just sitt område.

Om mig
Jag som gör avsnitten heter Tobias Henricsson, och är journalist. Jag har tidigare jobbat på bland annat TV4 i Malmö, men driver sedan några år en egen firma med inriktning mot journalistisk verksamhet, samt översättning och dubbning. 
De senaste åren har jag också medverkat på regelbunden basis i podden Palmemordet, av min kollega Dan Hörning (www.patreon.com/palmemordet). Där har jag fått mycket god kritik för de avsnitt jag gjort, och lyssnarna har överlag varit mycket nöjda med samarbetet.
Goals
$20.70 of $50 per avsnitt
Podden kommer alltid att vara minst 40 minuter lång (nu är den runt 30).
1 of 5

Become a patron to

31
Unlock 31 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Tobias Henricsson

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits