Teknikveckan

is creating Technews, YouTube & Podcast.
Select a membership level
Supporter
$1
per month

Stöd oss så vi kan producera ännu mer roligt och intressant innehåll! Vidare får du en Patron-badge på vårt forum Bubblan.teknikveckan.com så alla ser att du är speciell och fin :)


Dessutom är du med i roliga utlottningar!

Guldsponsor
$4
per month

Som ovan!  Dessutom är du välkommen in i vår VIP-kanal på Bubblan.teknikveckan.com och där du kan hänga med oss extra nära, ställa frågor till oss och andra.

Platinum
$12
per month

Utöver att vara med i utlottningar, hänga på Teknikveckans digitala HK så tackar vi dig i vareeeenda YouTube-film vi släpper.

52

patrons

$208

per month

About Teknikveckan

Vi är Teknikveckan! Lite snabbare, lite gladare :) 

Hos oss hittar du dagliga tekniknyheter på Teknikveckan.com, ständigt nya guider, recensioner och påhitt på vår YouTube-kanal, och en gång i veckan kan du höra oss djupdyka ner i veckan som varit i vår podd.

Tycker du det vi gör är värt en slant så vi kan fortsätta leverera? Välj något av våra förslag här via Patreon! När du stödjer oss hjälper du inte bara till att göra webbsidan, YouTube-kanalen och podcasten bättre - det går även till att driva alla våra Facebook-grupper så som ApplebubblanTeknikbubblanAndroidbubblanSpelbubblanFilm & TV-bubblan och många fler.

Recent posts by Teknikveckan