Teknokratiet

is creating podcasts

Select a membership level

Teknofil

reward item
reward item
$2
per month
Velkommen! Støtt podcasten med en slant i måneden og bli en del av Teknokratiet! Med hjelp av sånne som deg kan vi holde Teknokratiet levende i årene fremover.
  • Du er en del av Teknokratiet!

Teknokrat

reward item
reward item
$5
per month
Bli med oss og støtt podcasten med en slant i måneden! Din støtte er helt uvurderlig!
  • Du er en del av Teknokratiet!

1

patron

$2

per month

About Teknokratiet

Hvis du har klikket deg inn her betyr det at du er interessert i teknologi.

Og mest sannsynlig synes du ikke bare at det er spennende med den siste iPhonen, Elon Musks Starlink-prosjekt og Boston Dynamics robothund Spot, men du undrer deg også over hvordan teknologien snur opp ned på samfunnet og hvor i all verden utviklingen er på vei.

Hvis beskrivelsen over stemmer ligner du på oss :)

Ideen om Teknokratiet spant ut fra at vi alltid snakker om teknologi når vi møtes - hvorfor ikke ta det opp? Vi startet i mai og siden har podcasten vokst i både omfang og lyttertall. Podcasten produseres av Mic Drop Media som er pinlig opptatt av produksjonskvalitet og derfor har vi alltid topp lydkvalitet i våre episoder.

I august fikk vi 40 000 av Fritt Ord som hjalp oss å satse på podcasten og i oktober har vi rundt 400 unike lyttere i uken og vår egen nettavis på teknokratiet.no

Ønsker du at vi skal kunne fortsette å invitere spennende gjester og lage morsomt og interessant innhold så støtt oss med en slant og bli en del av Teknokratiet!

Hilsen Ole & Kristian
- Fremtiden er nå!

Recent posts by Teknokratiet

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits