The Social Reporter

is creating stories to help you become a sustainable superhero
Select a membership level
Duurzame superheld
$4
per month

Als 'duurzame superheld' krijg je toegang tot een afgesloten instagram account vol met concrete tips die je dagelijks kunt toepassen.

0

patrons

$0

per month

About The Social Reporter

Welcome op mijn Patreon pagina!

Word een duurzame superheld
Heb je ook zin om met zijn allen een duurzame wereld te creëren? Zou je best wat duurzamer willen leven, maar zie je er tegenop om aan de slag te gaan, of wil je het proces graag samen beleven met gelijkgestemden? Nou, laten we dat gaan doen! Samen, in een community, waarin ik jullie kan begeleiden. Hoe? Nou zo:
  • Praktische tips over duurzaam leven, zoals je van me gewend bent, maar dan net een beetje meer, zie het als een ongoing cursus
  • Een community van gelijkgestemden waarmee je ervaringen en tips kunt uitwisselen, en waar we ook een plek vinden om de kwetsbaarheden van ons proces te delen, zonder oordeel
  • Tips over hoe je het proces een beetje leuk houdt
  • Tips over hoe je effectief over duurzaamheid communiceert
  • De mogelijkheid om vragen of onderwerpen in te dienen die ik dan in de groep behandel

Waarom deze community?

De allerbelangrijkste reden is dat ik de behoefte heb om mensen te helpen in hun verduurzamingsproces. Ik krijg dagelijks meer dan 60 pm’s van mensen die vragen stellen, of die enthousiast nieuwe stappen in hun proces delen of iets aan mijn tips hebben gehad. Nu wordt het tijd om die mensen met elkaar te verbinden in een community. Bovendien wil ik ook graag écht aan de slag met de mensen die hun innerlijke duurzame superheld willen laten wakker worden en inzicht krijgen in het verschil dat we met zijn allen maken.

Wie ben ik?
Mijn naam is Saskia Mulder, a.k.a. The Social Reporter. In 2017 zegde ik mijn baan als online marketeer op om de wereld duurzamer te maken. Inmiddels ben ik gecertificeerd master trainer voor De verborgen impact, klimaatcoach bij Klimaatgesprekken en als je me op instagram volgt (@thesocialreporter), weet je dat ik dagelijks vlog over duurzaam leven en allerlei tips deel over hoe je het meeste verschil maakt met dagelijkse keuzes. Ook bezoek ik allerlei events en deel ik al mijn kennis en ervaringen met mijn volgers. Daarnaast ben ik co-founder van The Next Normal, een netwerk voor duurzaam ondernemers. Mijn specialisme is impactcommunicatie: dus hoe communiceer je op een effectieve manier over duurzaamheid, zodat mensen in beweging komen in plaats van in de weerstand schieten. Hierover geef ik ook workshops. 

Mijn missie
Het aller-, aller-, allerliefste dat ik wil, is mede het kantelpunt veroorzaken naar een duurzame, bloeiende wereld. Dat als ik later met mijn kleinkinderen aan het knuffelen ben en ze me vragen: "hoe zat dat dan vroeger, oma? Toen er nog klimaatverandering dreigde, toen de wereld vervuild was, toen de biodiversiteit achteruit holde, voordat De Grote Groene Omwenteling plaatvond? Wat deed jij toen?" Dat ik ze dan allemaal heldenverhalen vertel, over gewone mensen die hun innerlijke superheld vonden en samen aan de slag gingen. En die er samen voor zorgden dat er een mega waterrimpeleffect (jaja, als in een ripple effect, want olievlekken doen we niet aan) ontstond, een mondiale transformatie naar de groene en bloeiende toekomst waarin zij leven. Doe je mee?
Goals
$0 of $100 per month
Voor elke $100 die ik verdien, plant ik een boom (via een donatie aan Trees for All)
1 of 3
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits