TheStradus

is creating videogame livestreams and tutorials from Linux.
Select a membership level
Segéd
$1
per month

Köszönöm a támogatást! :)

Karbantartó
$5
per month

- Exkluzív képek/infók a streamekről és a rendszereimről

Technikus
$10
per month

- Exkluzív képek/infók a streamekről és a rendszereimről

- VIP tagság Twitchen (Megjelenítés az outroban)

About TheStradus

A Linux alatti gaming régebben nagy mumusnak számított, és a köznyelvek szerint még továbbra is közel lehetetlen: „Linux alatt nem lehet játszani!” - Hangzik a rongyosra csépelt sztereotípia! Igyekszem bemutatni, hogy azért ez ma már nem teljesen igaz! Kövessetek Twitch csatornámon és kérdezzetek a Linuxról, valamint éljünk át együtt klasszikus és friss megjelenésű játékokat is Linux alatt! Minden hétköznap este 7-től találkozhatunk!
https://www.twitch.tv/thestradus

A Linux Mind YouTube csatornát készítő Zolival együtt létrehoztunk, és még két társunkkal együtt viszünk egy új eszmeiséggel feltöltött Linuxos közösséget Magyarországon, a PenguinPitet, hogy biztosíthassuk a vérfrissítést ezen a területen! Csatlakozz Discord szerverünkre, ahol linuxos problémáid és kérdéseid megértő fülekre találnak!
https://discord.penguinpit.hu

Emellett YouTube csatornámon ritkán ugyan, de igyekszem linuxos tematikájú tutorialvideókat készíteni, ahogy a streamelés és a hétköznapi munka mellett időm és energiám csak engedi. :)
https://www.youtube.com/thestradus

Nem hirdetek OS háborút, nálam nincs szektásodás, utálom az utálkozást és a szemellenzőt. (Igen, használok Windowst is!) Igyekszem saját és mások tapasztalataiból építkezve a céljaim elérése érdekében a legalkalmasabb eszközöket megtalálni; ha az egy OS, mondjuk egy Linux, akkor azt. Az a célom, hogy megmutassam; nem lehetetlen pl. Linux alatt játszani/streamelni, csak előre fel kell ismerni a kompromisszumokat de ezzel együtt az előnyöket is. :)
Amit viszont egyértelműen hirdetni szeretnék, az a jogtisztaság és a megfelelő forrásokból beszerzett szoftverek vásárlása! Ha nyílt eszmékkel ruházod fel magad, az egyenes út a jogtisztasághoz, de nem feltétele! Sokkal többre becsülöm a megvásárolt Windows licenszet, mint a Linux alatti filmtorrentezést!

Ha tetszik a munkásságom, nagyon szépen megköszönöm, az is elég ha követsz; Ha viszont úgy döntesz támogatnál is, akkor végtelenül lekötelezel, valamint biztosítod azt, hogy folytassam a streamelést és újabb linuxos videók készítése felé vegyem az irányt. :)