Tid er penger

is creating podcast

Select a membership level

Halvannen kopp kaffe

$6.50
per month
Til prisen av halvannen kopp kaffe i måneden får du tilgang på alle episodene uten reklame og promotering. Bare masse snakk om finans og sånn. 

Skulle vi i fremtiden lage innhold bare til Patreon, vil du også få tilgang på det.
  • Støtte
  • Reklame- og promofrie episoder

1 kopp kaffe + baguette

$13
per month
Til prisen av en kopp kaffe og en baguette får ikke noe mer enn som innstegsnivået, men du får gleden av å betale dobbelt for dette. 

Skulle vi lage mer innhold bare til Patreon i fremtidig, får du også tilgang på dette, samt gleden om å betale dobbelt så mye.
  • Støtte
  • Reklame- og promofrie episoder

1 Exit brukerdose

$125.50
per month
Til prisen av de vi antar en brukerdose av hva enn det er de tar i Exit (aldri sett, så vet ikke helt) koster, og da samtidig sparer helsen for hva enn det ville vært, får du tilgang til promo- og reklamefritt innhold, men også en liten bonus: Du får en liten shoutout på slutten av hver episode.
  • Støtte
  • Reklame- og promofrie episoder
  • Shout-out

About Tid er penger

Podcasten Tid er penger har blitt laget i mange år og etter over 50 forespørsler om å etablere en Patreon, har vi endelig funnet grunnlag for å gjøre dette. 

I første omgang får du nøyaktig to ting med å støtte Tid er penger - en podcast med Peter Warren: 
- Reklamefrie og promofrie episoder
- Finne det verdt å støtte en podcast som det er brukt rundt 7000 timer på å lage innhold ment å tilføre lytterne solid informasjon om finans.

PS: Løfter om reklamefritt innholder fra episode 114, ca midt i 2021. Så gamle reklamer i oppstarten må du dessverre akseptere.
PPS: Da en viss podcastprodusent satte opp denne Patreonen, var det et ikke-reversibelt valg om man skulle ta betalt for første måned i det man legger seg til. Ettersom det ikke er mulig å endre det, er første måned betalt fra den dagen man signer opp. :)

Become a patron to

2
Unlock 2 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Tid er penger

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits