Tízes Lista

is creating YouTube videos
Select a membership level
Támogató
$1
per month

Köszönjük szépen a támogatást, minden segít, hogy tudjuk tovább nyomni a videózást.

Belsősök
$10
per month

 Köszönjük szépen a támogatást, minden segít, hogy tudjuk tovább nyomni a videózást. 

Királyok
$25
per month

Köszönjük szépen a támogatást, minden segít, hogy tudjuk tovább nyomni a videózást. A támogatásodért cserébe választhatsz egy Tízes Lista pólót, amit elküldünk neked.

A pólót csak magyar címre tudjuk kiküldeni! 

0

patrons

$0

per month

About Tízes Lista

Hogy mégis ki vagyok?

Sokan hallhattatok már beköszönni a videók elején, úgyhogy azt már szerintem tudjátok, hogy Márk vagyok a Tízes Listától. Aki esetleg nem tudná a Tízes Listán top10 videók formájában szedünk össze érdekességet a világ minden pontjáról, filmekkel, játékokkal és úgy igazából mindennel kapcsolatban, amiről úgy érezzük érdekelhet titeket.

Azért csináljuk ezt, mert szeretnénk, ha minden nap tanulhatnátok valamit, ha másért nem azért, hogy menőzni tudjatok az infókkal a haverok előtt. Mi pedig itt vagyunk, hogy ezt a rengeteg infót eljuttassuk hozzátok egy kicsit lazább formában.

Mit kezdünk az adományokkal?

Azért készítjük a videókat, mert imádjuk, efelől ne legyen kétségetek. Viszont a csatorna folyamatos fejlődéséhez eszközökre, időre, új csapattagokra és ezek miatt pénzre is szükségünk van, amit az alap YouTube bevételek nem feltétlen fedeznek.
Úgyhogy mielőtt azt hiszitek, hogy a segítségetekből a legújabb Nike cipőket, iPhoneokat, vagy éppen egy fél éves Brazíliai nyaralást akarunk kifizetni gyorsan felejtsétek is el, mert a videózáshoz nélkülözhetetlen eszközöket fejlesztjük belőle. :)

Goals
$0 of $400 per month
Szeretnénk bővülni, hogy még több tartalmat tudjunk nektek gyártani. Ha elérjük a fenti összeget ti teremtitek meg a lehetőségét, hogy több videót csináljunk.
1 of 1

Recent posts by Tízes Lista