Gunnar Tjomlid

is creating blog posts, podcasts, videos and photos

Select a membership level

TJOMMI XS

$4
per month
Som TJOMMI X(tra)S(mall) hjelper du meg til å holde i gang produksjon av Tomprat podcast, videoer/livestreams, Saksynt blogg og annet innhold for bare 1 krone hver dag i støtte. Det betyr mye for at jeg skal kunne produsere mer informativt innhold av høy kvalitet i tiden fremover.

TJOMMI S

$8
per month
Som TJOMMI S(mall) hjelper du meg til å holde i gang produksjon av Tomprat podcast, videoer/livestreams, Saksynt blogg og annet innhold for bare 2 kroner hver dag i støtte. Det betyr mye for at jeg skal kunne produsere mer informativt innhold av høy kvalitet i tiden fremover.

Som takk for støtten får du tilgang til REKLAMEFRIE EPISODER av Tomprat podcast, samt enkelte bonusepisoder i ny og ne. Det kan også dukke opp annet EKSKLUSIVT INNHOLD som jeg ikke poster andre steder, både videoer, bilder, samt RABATTKODER, og annet snacks.

TJOMMI M

$16
per month
Som TJOMMI M(edium) hjelper du meg til å holde i gang produksjon av Tomprat podcast, videoer/livestreams, Saksynt blogg og annet innhold for bare rundt 4 kroner hver dag i støtte. Det betyr mye for at jeg skal kunne produsere mer informativt innhold av høy kvalitet i tiden fremover.

Som takk for støtten får du alt som Tjommi S får, men i tillegg til dette får også tilgang til mine FOREDRAG og LYDBØKER, både som videoer og lydbøker/podcastepisoder.

91

patrons

About Gunnar Tjomlid

Jeg er en vitenskapsformidler som har hatt en av Norges mest leste blogger (Saksynt  på tjomlid.com), skrevet to bøker ("Placebodefekten - Hvorfor alternativ behandling virker som det virker" (2013) og "Håndbok i krisemaksimering" (2016)), og har holdt over 130 foredrag i både inn- og utland om vitenskap, vaksiner, alternativ behandling, hjerne-lureri, sosiale medier m.m.
De siste årene har jeg også hatt den ukentlige podcasten Dialogisk sammen med komiker Dag Sørås (avsluttet desember 2020), såvel som at jeg har en egen YouTube-kanal som heter "Tvilsomt med Tjomlid". Høsten 2020 ble også podcasten "Virkelig grusomt" lansert sammen med min samboer, Tone Sabro, og fra 2021 har jeg gjort min Tomprat-podcast offentlig for alle.

Til daglig er jeg daglig leder og webutvikler i et IT-selskap (www.newsflow.no), men har også jobbet som vitenskapelig researcher for ulike TV-programmer, blant annet NRK Folkeopplysningen. I ledige stunder leker jeg også litt med fotografi (foto.tjomlid.com).

Ettersom jeg ønsker å kunne produsere mer spennende innhold, både bloggposter, videoer, livestreams og bøker, håper jeg du vil støtte mitt arbeid!

Become a patron to

167
Unlock 167 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Gunnar Tjomlid

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits