Gunnar Tjomlid

is creating blog posts, podcasts, videos and photos

Select a membership level

TJOMMI S

reward item
reward item
$6.50
per month
Som TJOMMI S(mall) hjelper du meg til å holde i gang produksjon av videoer og annet innhold. Det betyr mye for at jeg skal kunne produsere mer informativt innhold av høy kvalitet i tiden fremover.

Som takk for støtten får du tilgang til bonusepisoder og ekstramateriale i min podcast TOMPRAT, så vel som annet EKSKLUSIVT INNHOLD som jeg ikke poster andre steder, både videoer, bilder, samt RABATTKODER, tilgang til min DISCORD-server og annet snacks.

Du får også delta i den ukentlige livestreamen SAMBOERPRAT sammen med Tone Sabro, hvor du kan høre våre samtaler, rants, fjas, filosofering, og gjensidige utfordringer, og delta med spørsmål eller andre innspill.
Includes Discord benefits

TJOMMI M

reward item
reward item
$13
per month
Som TJOMMI M(edium) hjelper du meg til å holde i gang produksjon av videoer og annet innhold. Det betyr mye for at jeg skal kunne produsere mer informativt innhold av høy kvalitet i tiden fremover.

Som takk for støtten får du alt som Tjommi S får, men i tillegg til dette får også tilgang til mine FOREDRAG og LYDBØKER, både som videoer og lydbøker/podcastepisoder.
Includes Discord benefits

TJOMMI L

reward item
reward item
$25.50
per month
Som TJOMMI L(arge) hjelper du meg til å holde i gang produksjon av videoer og annet innhold. Det betyr mye for at jeg skal kunne produsere mer informativt innhold av høy kvalitet i tiden fremover.

Som takk for støtten får du tilgang til alt som Tjommi S og M gjør, men i tillegg får du tilsendt en VALGFRI BOK, enten "Placebodefekten" eller "Håndbok i krisemaksimering", med signatur og personlig hilsen!

Og som kirsebæret på sorbéen får du også SHOUT-OUTS i kommende videoer for å vise min takknemlighet over din uvurderlige støtte!
Includes Discord benefits

203

patrons

About Gunnar Tjomlid

Jeg er en vitenskapsformidler som har hatt en av Norges mest leste blogger (Saksynt  på tjomlid.com), skrevet to bøker ("Placebodefekten - Hvorfor alternativ behandling virker som det virker" (2013) og "Håndbok i krisemaksimering" (2016)), og har holdt over 130 foredrag i både inn- og utland om vitenskap, vaksiner, alternativ behandling, hjerne-lureri, sosiale medier m.m.

De siste årene har jeg også hatt den ukentlige podcasten Dialogisk sammen med komiker Dag Sørås (avsluttet desember 2020), såvel som at jeg har en egen YouTube-kanal som heter "Tvilsomt med Tjomlid". Høsten 2020 ble også podcasten "Virkelig grusomt" lansert sammen med min samboer, Tone Sabro, og fra 2021 har jeg gjort min Tomprat-podcast offentlig for alle.

Til daglig er jeg daglig leder og webutvikler i et IT-selskap (www.newsflow.no), men har også jobbet som vitenskapelig researcher for ulike TV-programmer, blant annet NRK Folkeopplysningen. I ledige stunder leker jeg også litt med fotografi (foto.tjomlid.com).

Ettersom jeg ønsker å kunne produsere mer spennende innhold, både bloggposter, videoer, livestreams og bøker, håper jeg du vil støtte mitt arbeid ved å bli min patron!
Goals
203 of 500 patrons
Hvis jeg når 500 patrons vil jeg kunne jobbe DELTID med blogging, bokskriving, podcasting, videoproduksjon og kurs for å spre rasjonalitet og kritisk tenkning!
2 of 3

Become a patron to

97
Unlock 97 exclusive posts
Be part of the community
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Gunnar Tjomlid

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits