Gunnar Tjomlid (FLYTTES - SE NEDENFOR!)

is creating blog posts, podcasts, videos and photos

81

patrons

About Gunnar Tjomlid (FLYTTES - SE NEDENFOR!)

NB: Denne Patreon er i ferd med å fases ut og flyttes til nytt forum!

Takk for at du vil støtte meg, men det er ikke mulig her på Patreon lengre.

Gå heller til mitt nye Forum for Kritiske Tenkere og kjøp tilgang som "Støttemedlem", "VIP-medlem" eller medlem i "Den innerste sirkel" for å støtte meg i mitt arbeid og bidra til å spre kritisk tenkning og vitenskap.


Som "VIP-medlem" eller medlem av "Den innerste sirkel" i  det nye forumet får du alt det som tidligere har vært tilgjengelig her på Patreon, blant annet bonusepisoder av podcast, videoforedrag, unike livestreams, lydbøker og mer.

Som "Støttemedlem" bidrar du til å støtte forumet og mitt arbeid.

Du kan også bruke det nye forumet helt gratis ved å registrere en bruker der.

Du finner mer informasjon på Forum for Kritiske Tenkere!


----------------------------------------------------------------------------


Jeg er en vitenskapsformidler som har hatt en av Norges mest leste blogger (Saksynt  på tjomlid.com), skrevet to bøker ("Placebodefekten - Hvorfor alternativ behandling virker som det virker" (2013) og "Håndbok i krisemaksimering" (2016)), og har holdt over 130 foredrag i både inn- og utland om vitenskap, vaksiner, alternativ behandling, hjerne-lureri, sosiale medier m.m.

De siste årene har jeg også hatt den ukentlige podcasten Dialogisk sammen med komiker Dag Sørås (avsluttet desember 2020), såvel som at jeg har en egen YouTube-kanal som heter "Tvilsomt med Tjomlid". Høsten 2020 ble også podcasten "Virkelig grusomt" lansert sammen med min samboer, Tone Sabro, og fra 2021 har jeg gjort min Tomprat-podcast offentlig for alle.

Til daglig er jeg daglig leder og webutvikler i et IT-selskap (www.newsflow.no), men har også jobbet som vitenskapelig researcher for ulike TV-programmer, blant annet NRK Folkeopplysningen. I ledige stunder leker jeg også litt med fotografi (foto.tjomlid.com).

Ettersom jeg ønsker å kunne produsere mer spennende innhold, både bloggposter, videoer, livestreams og bøker, håper jeg du vil støtte mitt arbeid!
Goals
81 of 200 patrons
Hvis jeg når 200 patrons vil jeg ferdigstille min Saksynt-antologi, en bok med de beste tekstene mine fra de siste 15 år, som de 200 første patrons vil få kjøpt til spesialpris! Det vil også gjøre det mulig for meg å prioritere enda mer podcasting, videoproduksjon og blogging.
1 of 3

Become a patron to

136
Unlock 136 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Gunnar Tjomlid (FLYTTES - SE NEDENFOR!)

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits