TOP OPT

is creating Videos

Select a membership level

Semi OPT

$4
per month
O jumatate de OPT merge departe. Primesti acces la OPTcast, podcastul exclusiv, dispoibil doar aici. O emisiune de 80 de minute in care vom vorbi despre subiectele propuse de voi.
Deasemenea, daca esti pasionat de Triviador vei putea juca cu Paul si daca nu il bati prea tare, poate chiar sa apari intr-un film!

Full OPT

$8
per month
OPT e cel mai frumos numar, iar in dolari iti aduce o gramada de chestii in plus! Numele tau va aparea scris in episoadele TOP OPT, vei ptuea vota despre ce sa fie un episod o data la doua luni si vei avea acces la clipuri, poze si tot felul de postari despre chestii pe care nu a cerut nimeni sa le vada.

Super OPT

$18
per month
Opt e tare, dar 18 e SUPER! Fi generos si iti vei auzi numele strigat in clipuri, vei avea acces la secvente Behind the Scenes, vei vedea cum se face magia, si daca tot nu te-ai saturat de mine putem sa si hangout, live pe internet, si sa vorbim despre ce-o fi. (sedinte de 1h/luna)

12

patrons

$75

per month

About TOP OPT

De la stiinta la cultura, de la istorie la gramatica, TOP OPT diseca cele mai fascinante aspecte ale lumii, OPT cate OPT. 

Alatura-te comunitatii TOP OPT si vei primi acces la content original, behind the scens, un podcast exclusiv precum si discutii si dezbateri despre cele mai captivante subiecte din Univers!


By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 9 exclusive posts
7
Writings
2
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 9 exclusive posts
7
Writings
2
Videos

Recent posts by TOP OPT

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits