Tove Gulliksson

is creating Zero Waste Art

Select a membership level

Stötta lite lagom

reward item
reward item
$4
per month
Att ha flera små rännilar av stöttning och välvilja kan för en konstnär vara hela skillnaden mellan att vara ensam om att tro på sig själv och att våga ta modiga steg framåt i jakten på något som känns viktigt.

Tack för att du vill heja på mig i det lilla!
  • General Support

En hjälpande hand

reward item
reward item
$6.50
per month
Att ha ett nätverk av människor som öser in energi i form av både välvilja och finansiering är precis vad vi egentligen alla behöver för att känna trygghet att våga utforska det okända och skapa något nytt ur det gamla.

Tack för att du tror på det jag gör!
  • General Support

Räddaren i nöden

reward item
reward item
$13
per month
En tids stöttning i form av regelbundna inkomster kan bidra till att jag har tid och råd att gå kurser och utbildningar i hållbar omställning och samtidigt kan omsätta det i konst och texter så att fler kan ta del av fakta och lösningar för en hållbar framtid. 

Din stöttning är viktig för mig och i förlängningen samhället! 
  • General Support

2

patrons

$11

per month

About Tove Gulliksson

Jag är en konstnär som jobbar med hållbarhetsfrågor och att utforska lokala och giftfria konstnärsmaterial. Hållbar och hoppfull framtid är mitt viktigaste motiv, även om allt grundar sig i en allvarlig och djupt nyfiken syn på den ekosystemkris vi är på väg in i idag. 

Mitt namn är Tove Gulliksson och jag är född och uppvuxen i Sundsvall där jag också numera lever och bor, efter några avstickare kors och tvärs. Sedan några år tillbaka har jag intresserat mig allt mer för hållbarhet och miljö, i kombination med konst och kultur. Jag tänker ofta på att det är kultur som ger en plats sitt liv (och i kulturen ingår vi ju alla, våra olika språk, alla uttryck, samvaro osv). Precis som kulturen ger liv i yoghurten! Jag vill tro att kulturskapare andas liv, levnadsglädje och energi i en plats.

Mitt eget skapande är ofta lokalproducerat, med material från platsen, utgörs av samarbeten med andra, både konstnärer och personer som sysslar med annat, med ämnen hämtade från platsen där vi bor. Just nu är jag extra intresserad av föroreningar orsakade av oss människor här i regionen och vad vi själva kan göra för att läka platsen. Speciellt Östersjön intresserar mig. 

Jag arbetar mycket med återbruk och använder ofta mitt kontaktnät och media som konstnärlig resurs för insamling av idéer, material och inkluderande/relationsskapande kring frågorna jag arbetar med.

I slutänden är målet med mitt arbete ALLTID att väcka tankar om min egen inverkan och liv i denna industriellt präglade samtid.

Hoppas att du vill haka på och stötta mig i mitt skapande!

Recent posts by Tove Gulliksson

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits