TP-Podden

is creating Podcasts

Select a membership level

TPPs

$2
per creation
TP Patrons! Alla som ger $ 2 eller mer får tillgång till de ordinarie avsnitt som varannan vecka släpps EXKLUSIVT här på Patreon. Dessutom får man tillgång till bonusavsnitt av TP-Podden som även de, bara släpps via Patreon.

Folkbildare

$5
per creation
Man får tillgång till allt i föregående tier PLUS att alla som skänker $5 får formulera en egen fråga inom någon av våra kategorier (Sport & Fritid, Geografi, Historia, Konst & Litteratur, Underhållning, Natur & Vetenskap) som vi använder i kommande avsnitt. I samband med att frågan ställs får man även en liten shoutout i Podden!

Norra Läktaren

$100
per creation
DETTA ÄR EN ENGÅNGSSUMMA: 


Häng med oss i studion under inspelning av ett avsnitt.


330

patrons

$614

per creation

About TP-Podden

TP-PODDEN går ut på att roliga människor träffas och spelar "Trivial Pursuit" . Konceptet är lika genialiskt som det är enkelt. Podden drivs av Björn "Grizzly" Carlsson i första hand med sporadisk hjälp från medgrundaren och barndomsvännen Kristofer Axelsson. Gästerna är komiker, humorprofiler, podcasters, artister och annat skönt folk som står redo med oväntad kunskap, dumma svar, en stor skopa trash talking och hjärtliga skratt.

Härligt att ni har hittat hit! Är ni nya lyssnare har ni fyra hela säsonger att sätta tänderna i och femte säsongen är på gång.

Vi hörs i TP-Podden varje lördag.

Goals
$200 - reached! per creation
Här är det nästan läge att gå ner lite i tjänst och omfamna Podcastsuccén till fullo.
2 of 2

Become a patron to

80
Unlock 80 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by TP-Podden

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits