Trčanje.rs KLUB

is creating najbolju trkačku mrežu u Evropi

Select a membership level

Navijač

$1
per month
Ako želite da podržite ono što radimo kroz magazin Trčanje.rs, kao Navijač postajete deo naše mreže za koju stvaramo kvalitetan sadržaj!

About Trčanje.rs KLUB

Od 2008. godine inspirišemo ljude da trče kako bi živeli bogatiji i ispunjeniji život.

Počeli smo sa trčanjem u vremenu u kojem su trkače na ulici gledali kao na čudake, a devojkama nepristojno dobacivali. U međuvremenu smo napisali preko 5000 članaka, održali smo više od 2500 treninga u 18 gradova Srbije, organizovali smo 50 masovnih trka sa preko 10.000 učesnika.

Kroz naš rad smo pomogli da umesto 500, danas u Srbiji trči više od 50.000 ljudi, a trčanje postane prihvatljiva zdrava navika svih nas.

Postani deo trkačke mreže kroz članstvo u online klubu ljubitelja trčanja!

VIZIJA T.RS KLUBA
Želimo da svakom trkaču, nevezano za mesto stanovanja, pol, brzinu i dužinu treninga, broj godina u trčanju i ma koju razliku, omogućimo da trči bolje kroz umrežavanje i pristup specijalizovanom sadržaju.

KOME JE NAMENJEN T.RS KLUB? 
Bilo da trčiš sam/a ili si već član atletskog, trkačkog kluba ili grupe, T.RS KLUB je mesto koje će doprineti da trčiš bolje, zajedno sa stotinama ljudi iz cele Srbije i regiona.
Čak i ako nisi trkač, ali navijaš za to da Trčanje.rs i KLUB nastavi da pruža najkvalitetniji sadržaj trkačima i svim aktivnim ljudima, možeš podržati KLUB kroz model "Navijač".

PITANJA I PREDLOZI
Za sve nedoumice i sve što želiš da podeliš sa nama piši na [email protected]

Trčanje.rs tim radi na promociji i razvoju trčanja već 11 godina. Za ovo vreme stekli smo niz kompetencija da prenesemo znanje i inspiraciju za trčanje. Ako vrednost koju dobiješ članstvom u našem Klubu ne zadovoljava tvoje potrebe, već sledećeg meseca možeš preći na manji paket ili kompletno odustati od članstva.

Hvala ti na želji da trčiš sa nama!
TrčanjeRS tim
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 33 exclusive posts
27
Images
5
Links
1
Livestream
2
Polls
6
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 33 exclusive posts
27
Images
5
Links
1
Livestream
2
Polls
6
Writings

Recent posts by Trčanje.rs KLUB

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits