Tudatos Fiatalok Közössége

is creating Community

Select a membership level

TFK Támogató

reward item
reward item
$5
per month

Köszönet a támogatásodért!
Reméljük örömet és inspirációt találsz a TFK tartalmakban és a platformjainkon kialakuló diskurzusokban.
A támogatásoddal még több ilyet tudunk létrehozni.

1

patron

$5

per month

About Tudatos Fiatalok Közössége

Mi az a Patreon?
A Patreon egy ún. membership (tagság) oldal, ami segít a kreátoroknak, bloggereknek, youtubereknek vagy ez esetben közösség építőknek, hogy a követőtábort bevonhassák különböző célok megvalósításába.

Ezen az oldalon keresztül a támogathatod a Tudatos Fiatalok Közösségét, hogy egyre több minőségi tartalom, podcast, videó és még jobb események jöhessenek létre. Ehhez havi szinten, az általad választott összeggel tudsz előfizetni a támogatói tartalmakra és eseményekre, amelyeket a jobboldali sávban láthatsz.

Hogyan válhatsz támogatóvá? 

Mi sem egyszerűbb. Válaszd ki az igényednek megfelelő csomagot, kattints a "BECOME A PATRON" gombra és folytasd értelemszerűen a regiszttrációt. Ha bárhol elakadsz vagy kérdésed van, akkor ne habozz segítséget kérni, pl. a TFK facebook oldalán keresztül, üzenetben.

Mi az a Tudatos Fiatalok Közössége?
Hasonlóan gondolkodó, tudatos életmód iránt érdeklődő fiatalok közössége, ahol a konstruktív gondolatainkat, kreatív ötleteinket megoszthatjuk egymással és tanulhatunk egymástól.

Hogyan indult?
Egyre több fiatalt érdekel az önismeret és az önmegvalósítás témaköre. Amikor az ember azt hallja, hogy egyre több ismerősében megfogalmazódik az igény egy olyan társaságban való részvételre, ahol nyitott gondolkodású emberekkel lehet mély eszmecseréket folytatni, akkor nincs is más hátra mint létrehozni ezt a lehetőséget.

Így született meg a közösség ötlete egy Facebook csoporttal és néhány egyszerű eseménnyel, ahol hasonlóan gonodlkodó fiatalok jöttek össze és megismerkedtek egymással.
Ebből pedig számtalan más program nőtte ki magát és mára egy több mint 6000 főt számláló követő bázis vesz részt 3-4, rendszeres eseménysorozaton. A beszlégetésen túl pedig van lehetőség jógázni, nyelvet gyakorolni, vagy az önmegvalósítás eszközeivel megismerkedni.

Mi a célja?
A Tudatos Fiatalok Közösségének elsődleges célja, hogy a nyitott, konstruktív, ambiciózus fiataloknak lehetőséget teremtsen önmaguk és egymás mélyebb megismerésére és ezáltal új ismeretek elsajátítására, lehetőségek kiaknázására.
Egyén szintjén a fő cél az önmagunk megismerése és a látókörünk szélesítése. Valamint annak a megtalálása, hogy miben vagyunk a legjobbak és hogyan tudunk megélhetést teremteni abból, amit igazán szeretünk csinálni. Mert abban hiszünk, hogy ezen keresztül adhatjuk a legnagyobb értéket a világnak.

Társadalmi szinten pedig szeretnénk felhívni a figyelmet azon eszközökre és lehetőségekre, amelyek jelenleg is rendelkezésünkre állnak ahhoz, hogy egy élhetőbb és emberközpontúbb világot teremtsünk. Egy olyan világot, ahol bizalmon alapuló közösségekben tölthetjük a napjainkat és saját kreativitásunkat használva teremthetünk értéket és élményeket saját magunk és a közösségünk számára.

Ennek eszközeként a különböző közösségi események szervezését használjuk, úgy mint előadások, kerekasztal beszélgetések, piknikek, tréningek, tanuló klubok, jóga gyakorlás és egyéb közösségben eltöltött szabadidős tevékenységek.

Hogyan kapcsolódhatok be?
Ha szeretnél csatlakozni a közösségi élethez, akkor többféle lehetőség közül is választhatsz.

Hetente, kéthetente vagy havonta megrendezésre kerülő eseményeken tudod megismerni a közösség tevékenységét, filozófiáját és a nyitott gondolkodású, ambiciózus fiatalokat, akik szeretnék előmozdítani saját életüket az által, hogy kezükbe veszik a sorsukat és képzik magukat, új embereket ismernek meg és új nézőpontokkal találkoznak.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 42 exclusive posts
3
Audio releases
4
Images
22
Links
4
Writings
9
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 42 exclusive posts
3
Audio releases
4
Images
22
Links
4
Writings
9
Videos

Recent posts by Tudatos Fiatalok Közössége

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits