Untap.nl

is creating Dutch Magic: the Gathering Community Content
Select a membership level
Llanowar Elves
$1
per month

Je bent een trouwe Untap Elf Druid! Elke maand produceer je voor de website 1 groene mana! Je krijgt direct toegang tot de Lounge sectie van het forum, waar onderwerpen voor- en ontwikkeling van de site kunnen worden besproken.

Fyndhorn Elder
$2
per month

Je bent een wijze Untap Elf Druid! Elke maand produceer je voor de website 2 groene mana! Je krijgt direct toegang tot de Lounge sectie van het forum, waar onderwerpen voor- en ontwikkeling van de site kunnen worden besproken. Daarnaast ontvang je eenmalig een set van drie Untap lifepads.

Elvish Aberration
$3
per month

Je bent een krachtige Untap Elf Mutant! Elke maand produceer je voor de website 3 groene mana! Je krijgt direct toegang tot de Lounge sectie van het forum, waar onderwerpen voor- en ontwikkeling van de site kunnen worden besproken. Daarnaast ontvang je eenmalig een set van vijf Untap lifepads.

0

patrons

$0

per month

About Untap.nl

Untap.nl is een Nederlandstalige community website voor het verzamelkaartspel Magic: the Gathering. Het is een platform waar spelers en toernooi-organisatoren samenkomen. Spelers kunnen toernooien vinden op de evenementenkalender, artikelen lezen en reageren. Organisatoren kunnen hun toernooien plaatsen, beheren en inschrijvingen- en afmeldingen managen.

De site is ontstaan als hobby-project uit liefde voor het spel en de community. De hosting en het beheren van de site kost geld, naast dat er vele uren per maand in worden gestopt voor onderhoud en artikelen. Dit vind ik niet erg, anders had ik het niet gedaan.  Als er echter mensen zijn die blij worden van de site, de functionaliteit waardevol vinden en een kleinigheid bij willen dragen, dan biedt deze Patreon pagina die mogelijkheid! Je steun wordt zeer gewaardeerd!
Goals
$0 of $25 per month
Halverwege! Jullie zijn helden en dit helpt zeer goed om het maandelijkse bonnetje te drukken! Onder de Patrons verloot ik drie draft sets (elk 3 boosters) van de laatste Magic set.
1 of 2
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits